dimecres, 9 de febrer del 2011

Novetats al Canal 3XL

Al Canal 3XL hi hauran novetats als divendres, durant 4 o 5 setmanes s’emetran pel·lícules d’animació, la primera: Ghost in the shell 2.0, una nova versió millorada del clàssic de ciència-ficció de Mamoru Oshii. S’emet en primícia, abans del llançament en DVD/BD, el divendres 11 de febrer a les 10 de la nit.

Segons la programació de TVC, després de GITS 2.0, el divendres 18 de febrer serà el torn de Ghost in the shell 2: Innocència.

Referent a altres pel·lícules d’animació japonesa tenen en preparació:

- Studio Ghibli. Un proper cicle de llargmetratges d’animació d’un dels estudis més importants i prolífics del Japó. Es va comentar un acord per estrenar Nausicaä, El castell ambulant, El castell en el cel o El viatge de Chihiro per primera vegada a la televisió catalana.
També el Canal Super 3 recuperarà pel·lícules com El meu veí Totoro, entre d’altres.

- Evangelion. Les pel·lícules, incloses Eva 1.0 i 2.0 que “al ser ampliacions, remakes de la sèrie, encara trigaran una mica a emetre’s. Però al 2011, les veurem al Canal“.

També hi ha incògnites de més sèries anime que durant el 2011 han de formar part de la programació del Canal 3XL i que s’aniran desvetllant amb el temps.

Font: Japanzone.cat (ampliat)