dilluns, 28 de febrer del 2011

[ACT: 03/03/2011]Savor parla de la futura edició de Dr. Slump

Savor ha pogut confirmar, en la seva presentació de Dr.Slump que tenir lloc al IV Japan Weekend de Barcelona, que el proper mes d'abril començaran a editar en DVD aquest gran anime.

Les dades que es coneixen, de moment, són els següents:

* De moment posaran a la venda els 50 primers episodis de la sèrie.
* Seran 4 volums en format digipack amb 4 discs DVD cadascun. Cada volum recopilarà un total de 12 episodis aproximadament.
* Encara no s'ha confirmat el preu final de venda al públic, però rondarà els 35 €.
* La qualitat de la imatge s'ha millorat per a la seva edició en DVD.
* S'ha realitzat un nou doblatge en castellà, i sembla que conservarà el doblatge en català ja existent.


Opinió personal: De moment tenim 50 espisodis. Fem compracions amb les edicions de Dragon Ball i Dragon Ball Z de Selecta. Fent numeros rodons: Un pack de DB (2o episodis) valia 50€, diguessim 2.5 €/episodi. Un pack de DBZ (40 episodis) valia 60, un 1.5 €/ episodis (més barat)
I fem el mateix per Dr. Slump, un pack (12 episodis) a 35€, uns 3 €/espisodi. L'anime té 243 episodis, per tant uns 730€.
I tal com està el mercat avui en dia, nens, malament rai. Ara bé packs de 25 episodis (una mica més que DB), entre 40 i 50€, ja seria una altra cosa, però clar fins al moment limitats a 50 episodis en deuen voler treure el màxim rendiment possible, encara que aquest camí no és el més correcte. Resumint o 4 packs de 12 epis a 30€ o 2 packs de 25 a 40/50€.

Ja anirem informant així que surtin a la llum més detalls sobre aquestes edicions.

Font: Mision Tokyo


Actualització del 2 de març de 2011


A través d'una nota de premsa Savor Emon ha fet públic les seves novetats del mes d'abril, on destaca el llançament del primer pack en DVD de Dr Slump, sota el segell Jonu Media, llicència que va adquirir la distribuïdora en commemoració del 30 aniversari de la sèrie.


Aquest primer pack, que arribarà en format digipack, sortirà a la venda el 13 d'abril a un preu recomanat de 40,64 € i contindrà 4 DVD, amb els primers 12 episodis, i un llibre il·lustrat. Els idiomes del DVD seran únicament el castellà i el català, i confirmen en la nota de premsa que la imatge ha estat millorada, gràcies al nou màster japonès.

Opinió personal: Deixant de banda el preu que potser deu ser degut al llibre il·lustrat que mencionen, ON CARAI ÉS L'AUDIO JAPONÈS?

Font: Ramen Para Dos


Actualització del 3 de març de 2011


Des de Mision Tokyo que s'han posat en contacte amb Savor, han pogut confirmar que l'edició serà de 12 episodis, i inclourà àudio en japonès i subtítols en castellà, a part de destacar que contindrà un gran nombre d'extres, afegint que serà una edició molt treballada.

A continuació detallem les característiques que ens han facilitat de l'edició:

Dr Slump (Arale) - Vol 1 (Autor. Akira Toriyama. - Any de producció. 1981)

* Presentació. Versió íntegra - Digipack.

* Contingut. 4 discs DVD, amb 6 hores en capítols ¡ACTUALITZAT! Està confirmat que seran 12 episodis (Emon / savor considera que cada capítol dura 30 minuts).

* Àudio:
o Castellà
o Català.
o Japonès ¡ACTUALITZAT!

* Subtítols: Castellà ¡ACTUALITZAT!

* Extres:
o Fitxa tècnica, artística i de doblatge.
o Demostració de millora qualitat d'imatge.
o Canta l'opening i l'ending.
o Settei Shiry (esbós originals) part I.
o Pinta i acoloreix
o I més! ¡ACTUALITZAT! Pel que ens ha pogut confirmar savor, segurament contindrà força més extres, afegint que serà una edició molt treballada.

* Contingut addicional. Un llibret il.lustrat.

* PVP recomanat. 40,64 €.

* Data llançament. Dimecres 13 d'abril.