dilluns, 11 d’abril del 2011

Dissabte d'infart esportiu: USAP i Barça

Aquest passat dissabte 9 d'abril, conjuntament amb uns amics varem anar fins a Barcelona per gaudir del partit de quarts de final de la Heineken Cup entre la USAP i el Toló.
A mesura que anàvem pujant per la muntanya de Montjuïc la presencia de seguidors del club català cada vegada era més evident i anava augmentat. Després d'aparcar varem anar cap a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Què dir que no s'hagi dit? L'ambient era magnífic, gent i gent vestida amb els colors de sang i d'or per tot arreu. Feia molta calor, però l'ocasió s'ho mereixia. Després de fer un mos per allà, va arribar el moment, i cap al seient de l'estadi a gaudir del partit. Comença el partit. Ni amb els partits que he anat de la Selecció Catalana de Futbol, he vist tantes Senyeres juntes, magnífic.


Mitja part, 6 - 11. Anem malament però a la segona part la dinàmica canvia i molt. La USAP ja adaptat al seu estadi per un dia i a la grandiosa quantitat de 55.000 persones, comença a dominar el partit fins a capgirar el marcador a favor seu. Arriba el final, 29 - 25. La USAP guanya i passa a les semifinals.

Com que havíem de tornar d'hora a casa, no vam poder viure el conegut Tercer Temps. Un cop a casa i faltant uns 15 minuts per les 8 de la tarda, cap a la seu de la Penya Barcelonista a veure el Barça - Almeria. Primer de tot però vaig alternar el Madrid-Regal Barça i al derrota del Regal, amb els primers minuts del futbol. Centrats ja amb el Barça-Almeria, la dinàmica del partit va ser semblant al de la USAP-Toló. Patint, avançant-se el visitant però finalment remuntada del Barça (2 de Messi i un de Thiago), finalitzant amb 3 - 1. I a 8 punts de coixí per la visita a la Casa Blanca.

Un gran dia d'Esport i especialment pel Catalanisme.

Amunt USAP, Força Barça i Visca Catalunya.

Però el cap de setmana encara no s'havia acabat i l'endemà, diumenge, tocava el 10A.

+ Info: USAP a Barcelona, Fitxa Tècnica del Partit, Ambient d'Identitat a Montjuïc, USAP a semifinals