dilluns, 30 d’agost del 2021

Moztros, una nova editorial que neix amb força amb Power Rangers

Aquest agost, ha nascut una nova editorial de còmic al mercat espanyol. Es tracta de Moztros. Al llarg de diferents dies ha anat presentant les seves primeres llicències, i sense dubte no ha deixat ningú indiferent. Ha entrat en escena amb força. Sense dubte, una de les llicències de còmic amb què ha destacat més és la de la sèrie regular de Mighty Morphin Power Rangers  (MMPR) publicat per originalment per Boom! Studios, que va anunciar el dia 9. Amb aquesta sèrie de còmics es va modernitzar i va redefinir des dels seus fonaments l'univers dels Power Rangers, millorant-lo i transformant-lo per sempre.

Aquesta nova sèrie de còmics és una versió alternativa de la sèrie de televisió que vam veure quan érem petits, com és el meu cas. Fent una mica de memòria, al seu moment vaig mirar les tres temporades de MMPR per simplificar el nom, i la següent sèrie Power Rangers Zeo, amb la que va venir després, Power Rangers Turbo ho vaig deixar.

Cal recordar que les sèries Power Rangers són les adaptacions occidentals de les sèries japoneses Super Sentai, les quals des de fa anys les vaig mirant, començant justament per Kyôryû Sentai Zyuranger, la sèrie escollida per ser adaptada donant lloc a  Mighty Morphin Power Rangers, concretament en la seva primera temporada, sent l'origen d'aquest nou univers. La seva estrena original va tenir lloc el 28 d'agost de 1993, per tant el passat dissabte es va celebrar el seu 28è aniversari.

Però les llicències de Power Rangers, no s'acaben aquí. La setmana passada, Moztros va anunciar dos volums únics. El primer és l'entrecreuament de Mighty Morphin Power Rangers amb Teenage Mutant Ninja Turtles. Sense dubte un entrecreuament que ha agradat molt, pel que he llegit, i que sent seguidor de les Tortugues Ninja, en seria una compra segura en el moment que algú el llicenciés, i ves per on així ha estat.


I per acabar, l'altre volum únic anunciat és Power Rangers: Alma de dragón, amb el llegendari Tommy Oliver com a protagonista.


Evidentment aquests són els títols que són del meu interès dels molts que ha anunciat aquesta nova editorial.

Moztros començara la publicació dels seus títols a partir del quart trimestre de 2021, anunciant a mitjan setembre el calendari de publicació.