dimarts, 18 d’octubre del 2011

Novetat de Norma pel novembre: L'edició integral de No Passaran!

Tal com comentava fa uns dies, les aventures del personatge Max Fridman a No passaran!, Norma en tenia planificat la seva edició en una edició integral de cara a un dels dos últims mesos de l'any. Ara ja sabem que sortirà a la venda el proper 28 d'octubre, essent novetat de novembre, coincidint amb l'estrena del XVII Saló del Manga.

Les aventures de Max Fridman. No passaran! (Edició Integral), de Vittorio Giardino
Cartoné 19 x 26. 240 pàgines, Color
25€

L'OBRA MESTRA DE VITTORIO GIARDINO EN EDICIÓ INTEGRAL I AMB MATERIAL ADDICIONAL

Tardor de 1938. Espanya es troba en plena Guerra Civil quan Max Fridman, excombatent de les Brigades Internacionals, es veu obligat a tornar a Barcelona a la recerca d'un antic company d'armes que ha desaparegut. El seu periple el portarà fins a la batalla de l'Ebre, i l'obligarà a arriscar la seva pròpia vida per conèixer la veritat sobre el destí del seu àmic.
En aquesta magnífica obra, Vittorio Giardino ens presenta un retrat documentat i apassionat de la Guerra Civil Espanyola a mans d'un dels seus personatges més emblemàtics.



Una altra novetat en català és el 8è volum de Yakari: El riu de l'oblit i El Primer Galop.


Font: ComiCat i Norma Pdf


2 comentaris:

scaramanga ha dit...

Repeteixo: Per a quan "Rapsodia húngara" en la nostra llengua. Hongria i Catalunya tenen molts laços històrics! Violant d'Hongria,
Laszi i Branko Kubala, Zoltan Czibor, Sandor Kocsis, Lászlo Nagy...

T'he deixat un post amb dedicatòria la meu blog. És el segon que hi ha (ja n'he publicat un altre de posterior).

Llop Segarrenc ha dit...

Doncs si que hi han lligams entre Catalunya i Hongria. Dels que has posat conec Violant d'Hongria, esposa de Jaume I, com també en Ladislau Kubala, ara que fos hongarès ni idea, i exceptuant a Nagy, que es jugador de Handbol (FCB), els altres tots futbolistes però això sí tots han format (o formen) part del Barça.

Avui he aprés una mica més de cultura esportiva Barcelonista.