diumenge, 27 de novembre del 2011

Musculman encara té corda

Fem una mica de repas, Musculman el qual el seu nom original és Kinnikuman és una manga del duet Yudetamago. Aquest manga va ser publicat del 1979 al 1981, recopilat en 36 toms. Posteriorment va ser altre cop publicat en una edició doble de 18 volums, la que va ser la utilitzada per Glénat per la nostra edició en català.


Però aquí no s'acabarien les històries d'en Musculator i dels altres. De l'any 1998 fins al 2005 van continuar les aventures amb Kinnikuman Nisei (Musculman: Segona Generació), aquest cop protagonitzada pel fill d'en Musculator, en Mantarô Múscul. Aquest manga consta de 29 volums.
A més Kinnikuman Nisei té una seqüela anomenada Kinnikuman Nisei: Kyūkyoku no Chōjin Tag Hen, publicat del 2005 fins recentment, també recopilat amb 29 toms. Que és un entrecreuament entre les dues generacions.

A més destacar que l'any passat, es va publicar el volum 37 de la sèrie original. En aquest hi han històries curtes que lliguen la història original amb la segona generació (Nisei).


Doncs bé a partir de demà dilluns 28 de novembre,  els Yudetamago han decidit continuar la història original amb un còmic gratuït en línia, a la revista Shû Play News, que és de la Playboy japonesa, on es publicava Kinnikuman Nisei


Sortirà un capítol per setmana, substituït pel següent al cap de 7 dies i s'anirà recopilant en volums. Llastima no saber japonès per poder seguir aquesta nova història. Però si sabeu japonès podeu seguir la nova història al següent enllaç.