diumenge, 20 de novembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 41 al 45. Valoracions.


Aquesta setmana del 14 de novembre a l'18 de novembre, hem pogut veure els següents episodis:

41- S'acosta el moment de la veritat! En Son Goku torna a l'acció!
42- Derrota en Freezer, Goku! Les llàgrimes de l'orgullós príncep guerrer de l'espai
43- En Son Goku contra en Freezer! Comença el gran enfrontament!
44- La batalla al límit. En Son Goku, en Freezer i en Gineu un altre cop?
45- L'Atac d'en Kaito multiplicat per vint! Un Kame Hame Ha de tot o res!

- Sinopsi:  És en Vegeta qui salva en Gohan del Raig Mortal d'en Freezer. En Vegeta que també ha anat superat els límits del saiyans normal, i creient-se ara que és el Llegendari Supersaiyà, s'enfronta a en Freezer però aviat veu que no pot fer res davant d'ell i per el seu esperit de lluita, el seu orgull. Llavors en Freezer ataca, tortura el príncep dels saiyans sense contemplacions, sense que els altres tres, impotents pugin fer res. Però apareix una esperança, finalment en Goku s'ha recuperat, i amb ara amb un poder molt més gran, es planta com si res davant dels altres. En Freezer en sentir el nom saiyà d'en Goku, Kakarot, li ve a la memòria aquell guerrer saiyà que ja fa anys va voler derrotar-lo, quan en Freezer va destruir Vegeta, en Bardock, el pare d'en Goku.
En Vegeta repetint altre cop l'assumpte del Supersaiyà, acaba la paciència d'en Freezer, i li llança un atac letal. En Vegeta en els seu últims segons de vida, li explica a en Goku la destrucció de Vegeta i dels saiyans, i que utilitzi l'orgull de la raça saiyana per derrotar en Freezer. En Goku però tot i que no entén ben bé que significa el Supersaiyà, enterra en Vegeta i decideix venjar els saiyans i el namekians i derrotar en Freezer.

L'últim gran combat comença. En Goku inicia el seu combat contra en Freezer, demostrant el poder que ha adquirit, ensenyant-li a en Freezer que tindrà les coses difícils. Per altra banda la granota Ginyu que ha enganyat la Bulma l'hi ha canviat el cos, van a parar al lloc on hi ha en Cor Petit, en Krilin i en Gohan. Allà intentarà canviar-se amb en Cor Petit, però en Gohan que se n'adona del que hi ha agafa la granota Bulma i la llança entremig dels dos, i tot torna a la normalitat. La Bulma dins del seu cos i en Ginyu dins del cos de granota.  I degut al combat entre en Freezer i en Goku, en una ona d'aire, la Bulma i en Ginyu, surten disparats marxant de lloc.

Mentrestant al combat, en Goku se n'adona que perd avantatge envers en Freezer, malgrat que dissimuladament ja utilitza un Kaiô Ken multiplicat per 10, i en Freezer sols utilitza la meitat del seu poder. En Goku però decideix anar més enllà i utilitzar el Kaiô Ken multiplicat per 20, a més combinant-lo amb un Kame Hame Ha, però de poc li serveix ja que en Freezer resisteix l'atac encara que queda una mica tocat, però malgrat tot, sentint dins seu la veu d'en Vegeta, en Goku decideix no defallir i resistir.

- Música: Destacar la cançó de quan en Goku surt de la màquina de recuperació,  a l'episodi 41. 

- Traducció:  Destacar que després de molts episodis, tant a l'episodi de dimarts com al divendres, hem pogut tornar a sentir la paraula "saiyan", el primer cop per part d'en Vegeta en el seu discurs de mort, i el segon per part d'en Freezer.

I la setmana que ve, un tràgic esdeveniment comportarà l'aparició del veritable Llegendari Supersaiyà.

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)