diumenge, 6 de novembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 31 al 35. Valoracions.


Aquesta setmana del 31 d'octubre al 4 de novembre, hem pogut veure els següents episodis:

31- Per fi arriba en Goku! Carregat les Forces Especials
32- Apareix el jugador estrella ! Gineu contra Goku!
33- En Goku a màxima potència! L'atac desesperat del Capità Gineu!
34- Sorpresa ! En Goku és el Gineu i el Gineu és en Goku?
35- Torna en Goku! Crideu en Porunga!

- Sinopsi: En Goku que ja ha arribat a Namek, es planta com si res al lloc del combat. Allà dóna mongetes màgiques a en Gohan i a en Krilin, però també a en Vegeta, els tres es recuperen. Seguidament lluita contra en Reecome, que es derrotat com si res. Ara són en Jeice i en Burter que lluitaran de forma combinada contra en Goku, però aquest també deixa fora de combat en Burter.
Davant dels fets, en Jeice marxa a buscar el Capità Ginyu. Tot i la gran força que ara té en Goku, en Vegeta creu que es massa tou per ser un Supersaiyà, i només en ell, un guerrer saiyà d'elit, ho pot esdevenir i remata en Reecome i en Burter.

En Jeice ha arribat a la nau d'en Freezer, i li explica tot a en Ginyu. Els dos s'en van cap al lloc del combat. Per altra banda en Freezer s'acosta a la casa del Venerable Ancià. Aquest li mana a en Dende que vagi a buscar als terrícoles per que els ajudi amb les boles de drac. A l'aire es creuarà amb en Freezer, que no pensa perdre el temps amb el petit namekià. Serà en Nail que rebrà el governador de l'Univers, i qui s'enfrontarà amb ell.

Tornant al lloc del combat, en Ginyu i en Jeice hi han arribat. En Gohan i en Krilin marxen cap a buscar les boles de drac a la nau d'en Freezer, i en Vegeta, abandona en Goku a la seva sort, perseguint anat-hi també. El combat entre en Goku i en Ginyu comença. Aquests es mostren molt igualats fins que en Goku decideix demostrar la seva força amb el Kaiô Ken. Tant en Ginyu com en Jeice queden impressionats. Llavors en Ginyu li dona el seu dispositiu a en Jeice, es malfareix i canvia seu cos amb el d'en Goku, mitjançant el Body Change. En Goku es dins del cos d'en Ginyu, i en aquest es dins del d'en Goku. En Jeice li retorna el dispositiu al en Ginyu i marxen cap a la nau d'en Freezer, deixant en Goku volant cop pot.

En Gohan i en Krilin però primer han anat a buscar el radar, però no troben la Bulma a l'amagatall sinó a un altre lloc que pel seu compte havia anat a buscar les boles de drac. Tenint ja el radar, els dos van cap a la nau d'en Freezer. Allà hi ha en Vegeta que no ha trobat les boles de drac però que ha aprofitat el moment per canviar-se de roba, i treure's la pols de sobre. Finalment en els dos també hi arriben, i amb el radar troben les boles que estaven amagades. En Vegeta ho observa amagat. En Krilin i en Gohan es disposen a invocar el Déu Drac de Namek però no passa res. En aquests moments però arriben en Ginyu i en Jeice, en Krilin es pensa que és en Goku, per en Gohan l'adverteix que no ho és. En Ginyu els hi diu que s'han intercanviat els cossos, i comença a atacar els dos terrícoles. En aquests moments arriba en Goku, dient-los que ataquin en Ginyu amb totes les forces, ja que aquest no es capaç d'utilitzar tot el potencial del cos. En Vegeta per altra banda sortirà de l'amagatall, lluitarà i fulminarà en Jeice. Després d'això s'enfrontarà a en Ginyu, deixant-lo fet pols si més no el cos d'en Goku. Llavors en Ginyu es proposa canviar el cos amb en Vegeta, però en Goku ho aprofita per recuperar els seu cos. Ara en Vegeta lluita amb en Ginyu, que el deixa ben baldat, per així poder canviar el cos. En un intent de fer-ho, per evitar-ho en Goku agafa una granota namekiana, i aquesta va a parar entre en en Ginyu i en Vegeta. Resultat, el Capità de les Forces Especials s'ha intercanviat el cos amb la granota.

En Vegeta veient que necessitarà en Goku per lluitar contra en Freezer decideix curar-lo mitjançant una maquina de curació. A més a més, dóna vestits de lluita a en Gohan i en Krilin. Aquest decideix anar a veure el Venerable Ancià per saber les paraules claus.
Mentrestant al combat entre en Nail i en Freezer, aquest descobreix que el petit namekià amb qui s'havia creuat anteriorment anava a ajudar del terrícoles, i que en Nail l'havia retingut per tal que això succeís. Molt enfadat en Freezer deixa un Nail malferit a Terra i se'n va cap a la seva nau.
En Krilin es troba amb en Dende i tornen al nau, en Vegeta però per sort està dormint, i amb en Gohan agafent les boles i s'allunyen de la nau. En Krilin notant que en Freezer s'aproxima, demana a en Dende que invoqui el drac, i així el petit parlant en namekià, l'única manera d'invocar el drac, les boles s'activen, el cel s'enfosqueix i finalment, el drac de Namek, en Porunga, apareix.

-Traducció: Aquesta setmana només mencionar tres coses, la primera, la "Crusher Ball" d'en Jeice no han mantingut el seu nom en anglès i l'han adaptat com a "Bola Demolidora".
La segona, aquesta important, és que el Body Change, la tècnica del Canvi de Cossos d'en Ginyu, ha estat erroniament traduïda com a "Transformació", cosa que aquesta tècnica de transformació no en té res, simplement és un canvi de cos.
I la tercera no tant rellevant és que quan en Vegeta dóna els vestits de lluita a en Krilin i a en Gohan, hauria d'haver dit que eren de la mida dels habitants del Planeta Litto, cosa que no passa, simplement diu que són d'uns esbirros d'en Freezer de mida petita.

I la setmana que ve, en Cor Petit ressuscita i en Freezer entra en acció!.

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)