diumenge, 13 de novembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 36 al 40. Valoracions.


Aquesta setmana del 7 de novembre a l'11 de novembre, hem pogut veure els següents episodis:

36- En Freezer s'acosta! El Porunga concedeix el nostre desig!
37- La transformació terrorífica! La força de combat del Freezer a... un milió?!
38- En Freezer treu les urpes! L'atac incontenible d'en Son Gohan!
39- El nou Cor Petit! La segona transformació del Freezer!
40- La transformació final del Freezer! Comença el malson definitiu!

- Sinopsi: En Porunga ha estat convocat. Sense saber ben bé que demanar-li, en Cor Petit, mitjançant el Sr. Kaio, els hi demana que amb el primer desig el ressuscitin, d'aquesta manera també ho farà el Déu de la Terra, i així les boles de drac terrestres s'activaran, i amb el segon que el teletransportin a Namek. Amb el tercer que facin el que vulguin, i així els dos terrícoles a través d'en Dende ho fan. Mentre es convoquen, en Vegeta que dorm nota l'aproximació d'en Freezer, surt de la nau i veu el drac de Namek, molt enfadat arriba al lloc un cop ja demanats els dos desitjos sobre en Cor Petit. En arribar a un moment o un altre en Freezer, decideixen que amb el tercer se li doni la vida eterna a en Vegeta però just en el moment de demanar el desig a en Porunga, aquest desapareix i les boles es tornen pedres. El Venerable Ancià ha mort. I just llavors fa acte de presencia en Freezer. O uns o els altres tots hi aniran lluitant. En Freezer però els hi voldrar mostrar l'infern i realitzara una primera transformació. Ara és més gran tot ell, i molt més fort. Una de les primeres vicitmes serà en Krilin, que travessat per una de les banyes cau al mar. En Gohan molt enfurismat l'atacarà. Per sort, per no comptaven amb que en Dende té poder curatius i curarà en Krilin. En Freezer a punt de matar en Gohan, rebrà un Kienzan d'en Krilin, que li tallarà la cua. Així que en Krilin perseguit per en Freezer guanyarà temps, per tal que en Dende curi en Gohan i així es faci més fort gràcies a la seva sang saiyana.

Per altra banda en Cor Petit, ja ressuscitat i a Namek es dirigeix al lloc de combat. A mig combat es trobarà amb un malferit Nail, que convencent a en Cor Petit, aquest l'assimilarà i així en la figura d'en Cor Petit, naixerà un poderós guerrer namekià. I ara tornant a agafar el camí finalment arriba a lloc del combat.

Ara el combat és entre en Freezer i el nou Cor Petit, on aquest demostrarà un gran poder, però en Freezer decideix anar més enllà, i es transforma altre cop en una forma monstruosa, d'Alien. Amb aquest nou aspecte, el seu poder a crescut i com també la seva velocitat, i ataca a en Cor Petit de mala manera. En Gohan però veient-ho decideix intervindre i ajudar el seu mestre. Veient, en Freezer com als saiyans en sobreviure de la mort els hi augmenta el poder i tenint en ment la llegenda del Supersaiyà, en Freezer inicia l'última transformació. Per altra banda en Vegeta se n'adona de les habilitats d'en Dende i vol que en Krilin el fereixi de mort, per tal que un cop curat, el seu poder creixi, i així en Vegeta esdevingui un Supersaiyà, i així en Krilin ho fa. En Vegeta cau molt malferit, però en Dende, se'n va a curar a en Cor Petit. I d'això que en Freezer ho veu. Però llavors es completa la transformació, fet que malgrat el sentiments d'en Dende, aquest cura en Vegeta. I així un cop dissipada la pols, mostrant el seu veritable aspecte, llança un raig mortal, matant en Dende. En Cor Petit, en Dende i en Gohan atacaran en Freezer, però ben tranquil ho esquiva tot. En Freezer però torna llançar el seu raig mortal, aquest cop dirigit a en Gohan. Se'n sortirà el petit Son?

- Música: Destacar la el tema d'en Freezer que sona tant al moment que ataca a en Krilin i el travessa amb una banya, com un cop ja mostra el seu veritable aspecte, als finals dels episodis 37 i 40 respectivament.

- Doblatge: Aquesta setmana hem pogut escoltar una nova veu, la d'en Porunga, el qual el seu actor de doblatge és l'Albert Socias. Es desconeix el seu actor a DBZ.

- Traducció: Per aquesta setmana poca cosa a dir. Respecte el capítol de dimecres, si a l'últim cop el Kienzan va ser Atac de la Serra, en aquest episodi ha recuperat el primer nom de Disc Destructor.

I la setmana que ve, en Goku es recupera i entra en acció. S'inicia la gran batalla: Goku contra Freezer!

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)