diumenge, 27 de novembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 46 al 50. Valoracions.


Aquesta setmana del 21 de novembre a l'25 de novembre, hem pogut veure els següents episodis:

46- L'últim trumfo! La Bola Genki definitiva d'en Goku!
47- Desperta't, guerrer llegendari! En Goku, el Superguerrer de l'espai!
48- El Superguerrer de l'espai enfadat! En Son Goku llença el guant!
49- Venja els que han caigut, Goku! Compte enrere per la destrucció del planeta!
50- En Freezer a màxima potència! Shenron, concedeix el nostre desig!

- Sinopsis: En Goku recorre a l'última carta que li queda per derrotar en Freezer, la Bola Genki. Aquesta no només la fa amb l'energia del planeta Namek, si no també dels planetes propers.  En Freezer en un inici no se n'adona de les intencions del saiyà, pero en adonar-se'n, llavors en Cor Petit i més posteriorment en Krilin i en Gohan, hi intervenen per tal que en Goku la pugui acabar.

En Freezer decideix destruir el planeta però finalment, ja acabada,  en Goku li llança la Bola Genki. Hi ha una gran explosió. Els nostres quatre amics es reuneixen, rient i feliços i fent broma de com d'enfadada deu estar la Bulma, quan en Krilin expressa una cara de terror, i seguidament també els altres tres... En Freezer és viu!!! Fereix greument en Cor Petit i amb en Krilin aixecant-lo pels aires, el fa explotar. La ràbia, la fúria explota en Goku. Es transforma. Esdevé en aquell ésser de les llegendes dels saiyans, en aquell ésser que en Freezer temia que algun dia aparegués... En Goku ara ja és, s'ha transformat en el Llegendari Supersaiyà. Ordena a en Gohan que agafi en Cor Petit, busquin la Bulma i marxin de Namek amb al seva nau. 

En Goku, amb aquest nou poder que se li ha despertat en veure la mort del seu millor amic, és molt més fort que en Freezer. No podent fer res aquest últim, llança una poderosa bola al nucli del planeta. El compte enrere per la destrucció de Namek ha començat. Encara que en Goku guanyés, en Freezer a diferencia dels saiyans si que podria sobreviure a l'espai. En Goku vol derrotar, vol humiliar l'assassí d'en Krilin, i així permet que en Freezer arriba al màxim de la seva força. El combat entre els dos està al seu punt màxim. 
Parel·lelament, en Gohan ha trobat la nau del seu pare, hi ha deixat en Cor Petit, i ha anat a buscar la Bulma, trobant-la, i tornant a la nau. La Bulma intenta activar la nau per marxar, però en Gohan l'atura ja que vol esperar son pare. 

D'altre banda Déu es posa en contacte amb Kaiô, informant-lo que en Popo està a punt de reunir les 7 boles de drac terrestres. Parlant en els desig que podrien demanar, ideen un pla. Demanar-li a en Shenron que ressusciti les victimes d'en Freezer i del seus subordinats. Així ressuscitarien el namekians, i entre ells el Venerable Ancià pel poc temps de vida que li queda. Amb ell, tornaria a aparèixer en Porunga, en que gràcies a ell, demanarien que tothom de Namek exceptuant en Freezer fos traslladat a la Terra.

En Popo ja ha convocat en Shenron i ja li ha demanat el desig. Serà el Déu Drac de la Terra capaç de ressuscitar la gent de Namek, un planeta tant i tant llunyà de la Terra?

- Traducció: Simplement comentar, una frase que a Bola de Drac Z estava molt fora de context. En una escena en Goku deia: "Pel poder de Kaito, transformació". Ara a Kai s'ha dit el que ha de dir: "Sóc el Superguerrer de l'espai Son Goku". Frase totalment correcte en la situació, context, en que es troba.

I la setmana que ve el desenllaç de Namek i l'inici, al divendres, de l'última saga de Bola de Drac Z Kai!!

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)