divendres, 8 de desembre del 2023

Mighty Morphin Power Rangers: Pink

Títol:
Mighty Morphin Power Rangers: Pink
Títols originals: Mighty Morphin Power Rangers: Pink #1-6 i  Power Rangers: Ranger Slayer
Autors: MMPR: Pink - Història: Brenden Fletcher i Kelly Thompson; Guió: Brenden Fletcher, Kelly Thompson (caps 1 i 2 ) i Tini Howard (caps. 3 a 6); Dibuix: Daniele Di Nicuolo; Color: Sarah Stern.
PR: Ranger Slayer - Guió: Ryan Parrot; Dibuixos: Dan Mora; i Color: Raúl Angulo. Portada de Babs Tarr 
Traducció per: Ariel Abinati
Publicat per: Moztros, octubre de 2023
Format: Cartoné - 17 x 26 - 320 pàgines -  Color
Preu: 22 €


Aquest passat octubre, Moztros va publicar un volum únic dedicat a una de les Power Rangers més estimades, la Kimberly Hart, la Pink Ranger original, ella és la protagonista del volum únic Mighty Morphin Power Rangers: Pink.

Aquest volum no només conté la història que li dóna nom: Mighty Morphin Power Rangers: Pink, sinó que inclou una darrera història, Power Rangers: Ranger Slayer, per tant, protagonitzada per una altra Kimberly Hart, la del món de Lord Drakkon. A més el volum inclou una introducció d'Amy Jo Johnson qui va donar vida a la Kimberly Hart.

Mighty Morphin Power Rangers: Pink és una història de sis capítols publicats entre juny de 2016 i gener de 2017 per Boom! Sutdios, deslligada de la doble sèrie MMPR/GGPR.

Després de traspassar els seus poders de Pink Ranger a la Katherine Hillard (tercera temporada de la sèrie Mighty Morphin Power Rangers), la Kimberly Hart és a Amsterdam, els Països Baixos, havent participat als Pan Globals, una competició de gimnàstica rítmica. Des d'allà se n'adona que és impossible contactar amb sa mare, que ara viu St. Moineau, a França, junt amb la seva parella.

Així que ben preocupada, hi fa cap, i quan hi arriba es troba amb un poble immers en el silenci, no hi troba ningú pels carrers, fins que apariex davant seu unes criatures humanoides marines. De seguida se n'adona, que aquests éssers són els causants del que està passant en aquest poble, i es posa en contacte amb en Zordon, per trobar-hi una solució. Trobant-se els Power Rangers fora de la Terra, la Kimberly només pot fer una cosa, gràcies als seus poders latents, esdevé una nova Pink Rangers, i més l'ajut d'antics companys, com de nous que farà ara, esdevindrà la líder d'un nou equip que s'enfrontarà a aquests éssers i així salvar la seva gent, entre ells la seva mare i el seu padrastre.

Power Rangers: Ranger Slayer és una història d'un sol capítol de Boom! Studios que es va publicar el juliol de 2020. Està situada després dels fets de Más allá de la Red (MMPR.vol 5) i, per tant, forma part del cànon de la doble sèrie MMPR/GGPR.

Després de totes les batalles que van comportar la derrota de Lord Drakkon, i del seu viatge dalt de Promethea amb d'altres rangers, la coneguda Ranger Slaryer, o sigui la Kimberly Hart, retorna al seu món ara amb un buit de poder per la desaparició del mencionat Drakkon. El món està dividit entre dues faccions, els Sense Moneda per un costat i l'exercit d'en Drakkon per l'altre. La retornada Kimberly es troba enmig. Però amb el retorn d'un vell enemic, ella serà qui d'una manera o altra portarà l'equilibri entre les dues faccions i liderarà l'atac i defensa contra aquesta antiga i retornada amenaça. 
 
En ambduess històries, ens trobarem amb una Kim havent de liderar els altres i així enfrontar-se a l'amenaça que han de fer front.  

Cada capítol de MMPR: Pink té la seva portada, sent l'autora Elsa Charretier, amb color de HI-Fi (capítols 2 a 6). La portada de PR: Ranger Slayer és de Dan Mora. A la galeria de portades, de Pink, hi trobem portades alternatives de Mingjue Helen Chen, Marguerite Sauvage, Missy Pena i Felipe Smith, per al capítol 1, una portada alternativa de Kelsey Becket del capítol 2, dues portades alternatives d'Emily Hu i Stacey Lee del capítol 3, una portada alternativa de Nick Sumida del capítol 4, dues portades alternativa de Paul Reinwand i Annie Wu amb color d'Emilio Lopez del capítol 5, i una darrera de Jen Bartel pel capítol 6. De Ranger Slayer tenim dues alternatives de Goñi Montes i de Jen Bartel.

La història de Power Rangers conclou amb Mighty Morphin Power Rangers vol. 7 que fou novetat d'aquest passat novembre, amb els darrers capítols d'aquesta sèrie: MMPR #51-55 i Drakkon New Dawn #1-3. Després de completar-se la primera fase, arriba immediatament la segona fase amb les sèries Mighty Morphin i Power Rangers, sent el primer volum de Mighy Morphin novetat d'aquest 14 de desembre.