dimecres, 11 de gener del 2012

Dr. Slump - Arale volum 3

Finalment després de varis retards, el divendres dia 23 de desembre de 2011 va sortir a la venda el tercer volum de l'edició de l'anime de Dr Slump - Arale a mans de Savor Ediciones - Emon. 

Aquest volum també consta de 12 episodis repartits en 4 DVDs, incloent els episodis del 25 al 36.

 Al primer DVD, apareixerà l'Skop, que ve amb la seva família de Metropolis Island, per tal que faci amics a la Vila del Pinguí. Recordem que l'Skop és un homenatge del Senyor Spock d'Star Trek. També viurem aquell episodi en que l'Arale amb una càmera incorporada va a casa de la Midori Yamabuki a banyar-se amb ella, i també aquell episodi en que en Sembei té un trauma amb els gossos.

Al segon DVD, direm adéu a un personatge molt estimat per l'Arale, coneixerem el pare de l'Aoi i l'Akane, en Kon Kimidori, i viurem el primer amor d'en Peasuke, la Yoko (Hiyoko).

Al tercer DVD, l'Arale i amics seran els policies de la Vila del Pinguí, l'Arale voldrà fer-se pipí al llit, i es filmarà la pel·lícula de la Caputxeta Rosa.

Al quart DVD, coneixerem el petit dimoni Chibiru  i la seva germana gran, la Moras, els dos molt entremaliats. I també viurem el Nadal de la Vila del Pingüí. 

En quant a l'edició d'aquest tercer volum, comentar que en el menú d'episodis, els títols en català i castellà són diferents. Això és degut a que les escenes dels episodis on es diu el títol s'ha recuperat l'àudio català, quan en els dos volums anteriors l'audio era japonès i subtitulat en català. Així doncs en seleccionar l'àudio català, l'únic japonès que hi ha és l'avenç del següent episodi que continua subtitulat en català, a part també, de les escenes que pels motius que siguin, estiguin en japonès.