dissabte, 21 de gener del 2012

Bola de Drac Z Kai episodis 86 a 90. Valoracions

 
Aquesta setmana del 16 al 20 de gener hem pogut veure els següents episodis:

86- Un nou Totpoderós! El retorn de les boles de drac!
87- El senyor Satan puja al ring! Comença el Joc d'en Cèl·lula!
88- L'enfrontament! El Cel.lula contra en Goku!
89- La batalla al màxim nivell! En Son Goku ho dóna tot!
90- S'acaba el primer assalt! El moment de la decisió d'en Son Goku!

- Sinopsi: En Goku ja és al planeta d'en Kaiô, que més o menys sap el que està passant a la Terra. Aquest doncs ajuda a en Goku a buscar cap on cauen els Namekians, per trobar-hi un nou Déu per la Terra.  Un cop en Goku ja sap la direcció per on ha de buscar, en busca les energies i amb el Canvi de Lloc Instantani s'hi desplaça. Allà, el Venerable Ancià Muri li recomana en Dende com a nou Déu ja que com a membre de la familia del drac sabrà utilitzar les boles de drac, i a més el petit namekià té moltes ganes de veure en Gohan i en Krilin. Dit ii fet, i un cop havent dit adéu, via planeta d'en Kaiô, tornen al Palau de Déu. En Goku llavors va a buscar el seu fill i en Krilin

A la Kame House, per televisió hi surt un personatge del tot curiós que diu que guanyarà en Cèl·lula, es tracta del Senyor Satan. En Goku els recull, i retorna al Palau. Un cop fet el retrobament, en Dende es posa treballar, per crear unes noves boles de drac necessitaria 100 dies, però per sort hi ha disponible la maqueta d'en Shenron, i és gràcies a aquesta que en Dende reactiva les boles de drac. Ara es podran demanar 2 desitjos i igualment es podran ressuscitar moltes persones per desig.
Seguidament en Goku va a la Capsule Corporation a buscar el radar de les boles de drac, on la Bulma i el seu pare estant reparant el Nº16. I tot seguit amb el radar a les mans inicia la recerca de les boles de drac. Els temps va passant. En Vegeta surt de la Sala, per entrar-hi en Trunks altre cop, i per altra banda en Goku troba les 7 boles de drac, i els dies van passant.

I ja arribat el gran dia, en Goku marxa de casa seva, i amb el Shunkanido es planta al Palau de Déu. Allà per boca d'en Krilin, sap que les noves boles de drac no poden fer ressuscitar la gent que ha mort més d'un cop, com ells dos.  Però en Goku no li preocupa, simplement ningú ha de morir i ja està. Tot seguit agafen el vol i cap al Joc d'en Cèl·lula. A mig camí, es troben en Yamcha i en Ten Shin Han.

Al ring de l'estadi ja s'hi troben el periodista i el càmera de ZTV. Llavors arriba un cotxe, el campió del món d'arts marcials, el Senyor Satan, el qual juntament amb el periodista comencen a fer pallassades a en Cèl·lula. Moments després arriba primer en Vegeta i després el Nº16, totalment reparat. I moments després arriben tots els altres. El Nº16 s'hi acosta per donar les gràcies a en Krilin i li recorda a en Goku, que ell ha estat creat per  matar-lo. Ja ha arribat l'hora de l'inici. Tot i que en Goku vol ser el primer, no té cap més remei que deixar que sigui en Satan, el primer. Si mor ja el ressuscitaran amb les boles de drac.
Al Castell del Rei, el monarca també mira el Joc d'en Cèl·lula i en veure en Goku li recorda molt el jove que fa anys va matar en Satanàs Cor Petit, però té diferent aspecte, i en veure en Cor Petit, se'l miri com se'l miri, el veu clavat a Satanàs Cor Petit.
Tornant al ring, el Senyor Satan es disposa a començar a lluitar quan per sorpresa arriben els seus deixebles, en Piroshki i en Caroni, i també la seva representant, la Pizza. Evidentment els dos deixebles son enviats fora del ring per en Cèl·lula sense que li calgui moure un múscul. Ara sí és el torn d'en Satan, que després de fer una demostració de trencar 14 de 15 teules, comença a etzibar cops i més cops a l'androide perfecte, però aquest cansat, amb un cop envia l'humà fora del ring, el qual ni s'ha molestat a matar-lo.  Ara sí que ha arribat el torn d'en Goku.

El combat comença, però sense que cap dels dos vagi al màxim, fan un simple escalfament.  Primer en Goku i després en Cèl·lula, els dos augmenten el seu poder. Ara sí el dos comencen a estovar-se de debò. Tot seguit en Cèl·lula realitza una tècnica d'en  Ten Shin Han, el Shishin no Ken. Però en Goku que ja se la coneix se'n desfà fàcilment. Després l'androide utilitza el Kienzan d'en Freezer, que és controlat igual que el Sokidan d'en Yamcha. Però això tampoc serveix de res. Així doncs, en Cèl·lula augmenta el seu poder i llança un Kame Hame Ha. En Goku s'enlaira cap a dalt, per tal que l'atac el segueixi i l'esquiva amb el Canvi de Lloc Instantani, anant el Kame Hame Ha cap a l'espai. Encuriosit, en Cèl·lula pregunta a en Goku que ha fet, i aquest li diu que ha fet el Canvi de Lloc Instantani. En Cèl·lula insinua que podria destruir fàcilment la Terra, i tot seguit fa una demostració de la seva velocitat.
El combat continua a gran velocitat. En cert moment, en Cèl·lula decideix que la norma dels límits del terreny de combat li fa nosa i destrueix el ring. Ara tota l'àrea de combat serà el propi planeta. El combat continua a gran intensitat. En Goku s'enlaira concentrant energia per preparar un Kame Hame Ha a gran potencia, i llavors apareix davant mateix d'en Cèl·lula amb el Shunkanido, rebent aquest l'atac de ple, i essent destruït la meitat superior del cos. Tot i així, hi ha alguna cosa que no acaba de quadrar, i així és, la part inferior s'aixeca i en Cèl·lula és regenera. El combat doncs torna a continuar a gran intensitat malgrat que els dos han disminuït d'energia. En Goku però comença a llançar una rafega d'atacs d'energia a l'androide perfecte, el qual és veu obligat a crear una barrera d'energia per poder-se'n deslliurar. 

En Goku però està en inferioritat davant d'en Cèl·lula i evidentment els seu orgull saiyà impedeix que es mengi una mongeta màgica, i per sorpresa de tothom es rendeix, abandona. Però en Cèl·lula no creu que hi hagi ningú que estigui a l'altura d'en Goku, cosa que el saiyà diu que sí, que n'hi ha un, un de més fort que en Goku i que en Cèl·lula. És tracta d'en Gohan. La qual cosa comporta el desconcert entre tothom sobretot per part d'en Cor Petit. I així el petit Son es dipsoa a lluitar, però en Goku per tal que el combat estigui en igualtat de condicions entre els dos contrincants dóna una mongeta màgica a l'androide perfecte. En Gohan allibera una part del seu poder que impressiona a tothom, i comença el combat entre en Gohan i en Cèl·lula.

- Doblatge: Amb l'inici d'aquesta setmana s'ha introduit un nou personatge rellevant pel tram final de la saga, el Senyor Satan. Tal com ja se sabia té un nou actor de doblatge, el qual és l'Eduard Doncos, que també dona veu al Capità dels Pingüins de Madgascar. A DBZ, al seu actor de doblatge era en Joan Pau Piqué.
També es diferent, la veu del periodista de ZTV, el qual el seu actor de doblatge consta com a desconegut. Al Càmera de ZTV, li dóna veu en Jordi Pineda.
La veu d'en Piroshki és de l'Enric Isasi-Iasmendi, el qual també n'és el narrador.
La veu d'en Caroni és d'en David Jenner. També ha posat veu per exemple a en Chris Miles d'Skins (1a generació) i a en Sam de Els Senyor dels Anells.
La Pizza té la veu de la Glòria Cano, que també és l'actriu de doblatge d'en Dende i en Puar. 

- Traducció: A l'espisodi 88, quan en Cèl·lula fa la tècnica d'en Ten Shin Han, es respecta els nom original: Shishin no Ken (Tècnica dels quatre cossos). Pel Kienzan és manté el nom utilitzat de Disc Destructor. I per la tècnica d'en Yamcha, s'ha utilitzat el nom original Sokidan (Bala d'energia dirigida).



Així doncs sols falten 8 capítols de Bola de Drac Z Kai. El dia 1 de febrer doncs s'acabarà la sèrie, ja que a DBZKai no hi ha Saga d'en Boo. I per altra banda el dia 2 de febrer començarà  Bola de drac, els orígens d'aquesta història. 

Comença doncs la recta final!!! Gohan vs Cèl·lula!!!


- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)


1 comentari:

scaramanga ha dit...

Només era per avisar-te sobre el qüestionari del meu blog: Utilitzar Google NO és trampa. En el meu blog no trobaràs una Remedios Cervantes que molesti ni un Sobera fant la punyeta. Podeu fer tota la recerca que volgueu.