dimarts, 31 de gener del 2012

El quart volum de Dr. Slump - Arale pel març

Segons informa Emon/Savor, el quart volum de Dr. Slump - Arale  serà novetat del mes de març. Aquest quart segueix l'estil dels anteriors amb quatre DVDs que inclouen 14 episodis del 37 al 50, amb àudios en català, japonès i castellà; subtítols en castellà, i extres com esbossos originals i "pinta i acoloreix" dels personatges de la sèrie. El pack estarà a la venda aproximadament el 28 de març a un preu recomanat de 40,64 euros.


Us presentem un pack molt especial.
Per començar amb bon humor, l'Arale ens presenta un musical: la Ventafocs, en el que tothom voldrà participar-hi. Endevineu que seran els nostres protagonistes? La rabassuda i camacurta és el gran heroi Suprunaman, el defensor de la justícia. L'altra, la de les celles fines i els llavis prims, en realitat és el temible rival d'en Sembei, el Doctor Mashirito. L'última de les nostres delicades noies, aquella que s'assembla tant a en Suprunaman que costa distingir les seves cares, és en Panzan, el rei de la selva. Un moment, si us plau... I qui farà de Ventafocs? I de príncep?

En Sembei està content per que viatjarà a la prehistòria amb la senyoreta Yamabuki. el que ella no sap és que no hi estaran sols... Però com tot el que passa a la Vila del Pingüí no és normal, la cosa finalment es complicarà. Veurem en Godzilla, la Gamera, en Panzan i novament a en Suprunaman actuar.  I gaudiràs amb d'altres successos especials.

Font: Ramen para Dos