dissabte, 28 de gener del 2012

Bola de Drac Z Kai episodis 91 a 95. Valoracions.

 
Aquesta setmana del 23 al 27 de gener hem pogut veure els següents episodis:

91- Enfada't, Son Gohan! Allibera el teu poder amagat!
92- Llàgrimes per a un androide! La ràbia interior d'en Son Gohan esclata!
93- Allibera el guerrer que portes dins! En Son Gohan passa a l'ofensiva!
94- La fi de la perfecció! La ràbia més enllà del superguerrer de l'espai!
95- El sacrifici d'un heroi! L'última oportunitat per salvar el món!

-Sinposi: En Gohan mostra certa inferioritat respecte en Cèl·lula, sembla que no li pugui fer front. Però llavors el petit Son plantat davant de l'androide perfecte li diu que a ell mail li ha agradat lluitar però que si alliberés completament el seu poder, sense cap tipus de dubte mataria a en Cèl·lula. Aquestes paraules engresquen a l'androide per que el petit saiyà alliberi tot el seu poder, no per que s'ho cregui si no que té curiositat fins on arriba el poder, i d'aquesta manera en Cèl·lula comença a estomacar-lo i a buscar la manera per tal que s'enfadi, però sembla que això no funcioni. Per altra banda, en Cor Petit fa entendre a en Goku que per molt fort que pugui ser en Gohan, aquest no és el seu camí, no és el que ell vol. En Goku ho enten, el que ell vol no té per que voler-ho el seu fill. Així doncs li demana a en Krilin una mongeta màgica, però en Cèl·lula el qual ha tingut una nova idea per fer enfadar en Gohan, la qual és fer patir els seus amics, es planta davant d'en Krilin i li agafa la bossa de les mongetes, i es torna a planta davant d'en Gohan. Però llavors per sorpresa, l'Androide número 16 agafa en Cèl·lula i diu que s'autodestruirà i així es reduirà a pols juntament amb en Cèl·lula. Però no passa res, i es que segons diu en Krilin, el Dr Brief li va extreure la bomba d'autodestrucció. Així és que en Cèl·lula destrueix el cosa del Nº16 i amb un cop de peu envia el cap del robot davant d'en Satan i dels seus acompanyants. 

En Cèl·lula  amb la clara intenció de fer enrabiar en Gohan, crea 7 petits Cèl·lules els quals se'n van a lluitar contra els 7 defensors, els quals tots set, tindran problemes amb els petitons, ni en Goku degut el seu cansament i desgast hi pot fer res, i en Gohan veu amb impotència el patiment del seus amics, però tot i així sembla que la seva ràbia es comença a despertar mínimament.
Per altra banda, el Nº16 li demana al Senyor Satan que l'apropi allà on hi ha en Gohan, tot i les reticències inicials, fa honor al seu títol de Campió del Món, agafa el cap, s'hi apropa tant com pot i el llança entre en Gohan i en Cèl·lula. El Nº16 li diu a en Gohan que ara ha d'alliberar tota la seva ràbia, que ha de defensar els animals i la natura, i tot seguit en Cèl·lula destrossa el cap de l'androide. Aquest fet provoca que finalment la ràbia d'en Gohan s'alliberi completament i esdevingui el primer Supersaiyà de segon nivell!
Amb aquest terrible poder despertat, en Gohan agafa les bossa de les mongetes a en Cèl·lula, sense que se n'adoni compte, i tot seguit destrueix un per un tots els Cèl·lules petits. Un cop fet dóna la bossa a en Trunks per que les reparteixi i tot seguit s'encara a en Cèl·lula. El combat es reinicia i en Cèl·lula es veu impotent davant d'en Gohan. Tot i mostrar, la seva màxima potència, en Cèl·lula en rebre dos cops de puny cau pels terres, amb un mal que mai havia sentit. Per molts atacs que faci, en Gohan els evitat tots. En Cèl·lula sembla sentir quelcom anomenat por. Sentint-se acorralat, s'enlaire i llança un poderós Kame Hame Ha capaç de destruir el planeta, però en Gohan tranquil·lament en fa un altre, el qual fa retornar l'atac de l'Androide i ell mateix el rep completament, quedant molt mal ferit, trinxat. En Goku demana a en Gohan que aprofiti aquest moment per rematar-lo, per el seu fill ple d'orgull si nega ja que el vol fer patir. D'això que en Cèl·lula es regenera i enrabiat s'engrandeix corporalment, però tot i així en Gohan no li suposa cap problema i amb un cop de peu a la panxa, provoca que en Cèl·lula vomiti la Nº18 i retorna a la seva forma anterior. 
I així acorralat, l'androide s'infla tot ell, iniciant el compte enrere per autodestruir-se, i si algú el toqués explotaria automàticament. Sembla que hi ha cap solució, que no hi ha res a fer i que la Terra desapareixerà, però en Goku acomiadant-se del seus amics i del seu fill del qual n'està molt orgullós, tocant en Cèl·lula es teletransporta al planeta del Sr. Kaiô. I d'aquesta manera el planeta desapareix, i en Goku, el Sr. Kaiô, en Bubbles i en Gregory moren. Ja com a animes, en Goku es pregunta on és en l'anima d'en Cèl·lula, i en Kaiô diu quelcom horrible, en Cèl·lula encara es viu. 
A la Terra, tothom fa cares llargues, quan reapareix l'energia d'en Cèl·lula, el qual llança un raig d'energia perforant en Trunks, caient aquest. L'Androide el qual està en la seva forma perfecta, els hi explica que un òrgan que té al cap a resistit l'explosió, i a partir d'aquest tot ell s'ha regenerat en la seva forma perfecta i a més li ha augmentat el poder en sobreviure a la mort, gràcies al fet d'estar format per cèl·lules saiyanes. I a més a més, ha aprés a el Shunkanido, el Canvi de Lloc Instantani. 
En Gohan que havia tornat al primer nivell, torna a l'estat de segon nivell de Supersaiyà, per matar en Cèl·lula amb les seves pròpies mans i així poder venjar el seu pare, però en Vegeta afectat per la mort d'en Trunks, es transforma en Supersaiyà, i comença a atacar a l'Androide, però això no li fa gens de pessigolles, li clava un cop a en Vegeta, deixant-lo pel terra i en voler rematar-lo amb un atac energètic, en Gohan s'hi interposa, salvant en Vegeta però per contra el seu braç esquerra ha quedat inutilitzat. 
I en Cèl·lula ja cansat del Joc es prepara per destruir tot el planeta amb un Kame Hame Ha.


- Doblatge: Com d'altres usuaris també pensen, ara s'ha fet justícia, podent sentir la Joel Mulachs, l'actriu original d'en Gohan, cridant i així el personatge arribant al 2n nivell de Supersaiyà, llastima que la cançó no hi acompanyi gens.  Cosa que a DBZ pels motius que fossin no va poder esser.

- Traducció: Simplement comentar que el terme original per anomenar els fills d'en Cèl·lula, és "Cell Junior", però en la nostra traducció en lloc d'anomenar-los "Cèl·lula Junior", són anomenats "Cel·luletes".

Així doncs la setmana que ve, el dimecres s'acaba Bola de Drac Z Kai. Aquest tres últims degut al plagi musical ja es van emetre amb al BSO de DBZ, a més però l'últim no es va emetre pel desafortunat terratrèmol i conseqüent tsunami.
Recordo doncs que a partir del dia 2 de febrer, a doble episodi diari, retorna l'anime original de Bola de Drac.

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)