diumenge, 18 de desembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 61 a 65. Valoracions

Aquesta setmana del 12 de desembre al 16 de desembre hem pogut veure els següent episodis:

61- No hi ha victòria per l'Androide 19 ! Arriba el Supervegeta!
61- L'atac del Cor Petit! L'Androide 20 i el futur capgirat!
63- A la caça del Doctor Gero! La descoberta del laboratori amagat!
64- El número 17 i el número 18! Els androides es desperten!
65- Una cara dolça i superpoders? L'androide 18 contra el Vegeta !

- Sinopsi: És en Vegeta qui salva en Goku de les mans de l'Androide número 19, però pel simple fet que és ell qui només pot derrotar en Kakarot. Per altra banda, en Cor Petit que havia caigut ferit, era una simple estratagema del namekià per alliberar en Goku per sorpresa. Seguidament en Yamcha agafa el seu amic malalt i se l'emporta cap a casa seva.
Ara el Número 19 es proposa lluitar i derrotar en Vegeta, però aquest amaga secret, i per sorpresa de tothom, es transforma en Supersaiyà.  I després d'una explicació de que com en Vegeta va aconseguir transformar-s'hi, comença el combat. Aquest Super Vegeta és totalment superior a l'androide, i fins i tot es permet que li agafi les braços per xuclar-li la energia, però única intenció d'arrencar-li les mans. L'androide que mostra una mena de por i tot, surt fugint però en Vegeta el destrossa amb el Big Bang Attack. En Vegeta torna al seu estat normal.

Davant d'això, l'Androide número 20 sentint-se acorralat, fuig. En Vegeta després de menjar-se una mongeta màgica, es torna a transformar i persegueix l'androide malgrat no poder-li sentir l'energia. Els altres quatre, en  Cor Petit, en Ten Shin Han, en Krilin i en Yamcha s'afegeixen a la persecució. En Vegeta llança un atac per fer sortir l'androide i aquest aprofita per absorbir l'energia, per tornar a desaparèixer i amagar-se immediatament. Però el Número 20 se n'adona que els altres quatre també s'han afegit a la recerca, i per poc que vulgui intentarà evitar anar al seu laboratori. I realitza un primer pas, sense que se n'adoni, agafa en Cor Petit per l'esquena i comença a absorbir-li l'energia, però el namekià parla psíquicament amb el seu deixeble per que vingui, i aquest, en Gohan aconsegueix alliberar el seu mestre de les mans de l'androide.  Immediatament els altres arriben al lloc i en Cor Petit es menja una mongeta, i es disposa a lluitar contra l'Androide número 20. El namekià és clarament superior a l'androide. Per altra banda, el noi del futur, en Trunks, que ha tornat, trobant-se a l'illa del sud, notant l'energia del combat, inicia el camí cap allà.   La Bulma que vol veure els androides, el petit Trunks i en Yajirobai que hi ha estat obligat es dirigeixen cap al lloc on hi ha hagut l'explosió del Big Bang Attack, i en el transcurs del viatge son avançats per el Trunks del Futur. Aquest en arribar al primer lloc del combat, veu el cap de l'Androide número 19, es pregunta qui son aquests androides, uns que no coneix, que son diferents als de la seva època i seguidament torna a volar cap a lloc on es lluita ara.

Al lloc actual del combat, en Cor Petit ha arrencat la ma dreta de l'Androide 20. La victòria sembla assegurada pels nostre amics, i just llavors en primer moment arriba en Trunks. En Cor Petit menciona el seu nom en veu altra, i en Vegeta que ho sent, se n'adona que aquest xicot és en realitat la versió futura del seu fill que ara és un nen petit. En Trunks del futur tampoc coneix l'Androide 20, i veient que ja no li queda cap opció decideix anar al seu laboratori. Els altres 4 veient la reacció d'en Trunks, se n'adonen que aquesta androides amb qui han lluitat no són els mateixos que els d'en Trunks, i just llavors arriben la Bulma, el petit Trunks i en Yajirobai, i el Número 20 ho aprofito per llançar una atac d'energia per poder fugir, però abans menciona els números dels androides que apareixeran per derrotar-los, el 17 i el 18. La nau amb que viatgen aquells tres esclata, però en Trunks salva la seva mare i la seva versió petita. En Yajirobai però cau a terra. La Bulma però que ha vist la cara de l'androide diu a tothom que aquest és en realitat el Doctor Gero, el científic de l'Exercit de la Red Ribbon, i que per tant s'ha fet transformar en androide. Sabent això, en Trunks descriu com son els androides que ell coneix i que coincideixen amb els que en Gero ha mencionat. L'Androide número 17 és un noi de cabells foscos i l'Androide número 18 és una noia de cabells rossos,  i a més son androides d'energia infinita. Afegir també que la Bulma té una certa idea d'on és el laboratori d'en Gero, a prop de la Capital del Nord. En Cor Petit creu que el millor que poden fer és destruir-los abans que siguin activats, però en Vegeta no ho vol, ell hi vol lluitar, i marxa volant cap al nord. En Trunks també marxa i el segueix però abans de fer-ho menciona al paraula "pare", i això fa que la Bulma es pregunti per que ho ha dit. Ja no cal guardar el secret i en Cor Petit explica qui és en realitat aquest noi del futur. Evidentment, la Bulma, en Gohan, en Krilin i en Ten Shin Han queden sorpresos.

A partir d'ara en Cor Petit, en Ten i en Krilin anrian a buscar el laboratori d'en Gero, i en Gohan s'emportarà la Bulma, el petit Trunks i en Yajirobai cap a casa seva. Durant el transcurs cap al seu laboratori, en Gero veu que els altres, començant per en Vegeta i el Trunks van cap al nord, i se n'adona que si saben a on van es per que la noia d'abans és al filla de la família Brief de la Capsule Corporation.
Ja a la Capital del Nord, en Krilin dona 2 mongetes màgiques tant a en Cor Petit com a en Ten i se separen per buscar el laboratori. I justament quan en Gero arriba al seu laboratori capta que en Krilin l'ha descobert. I el científic tranquil·lament entra dins i en Krilin augmenta la seva energia per avisar als altres.

En Gero primer activa el Número 17 i la Número 18. Els dos androides mostren certa cordialitat envers el doctor, però una cordialitat falsa en veure que en Gero que té un control de desactivació a les mans. Just llavors arriben els nostres herois arriben a l'entrada del laboratori, i aprofitant aquest moment el Nº17 li treu el comandament a en Gero i el destrueix. I seguidament és en Vegeta que fa caure la porta del laboratori, veient-se les cares tothom. Després de una breu xerrada entre els androides sobre el Número 19 i els models d'energia eterna, la Número 18 es fixa en que en una càpsula hi ha una altre androide, el Número 16. El Nº 17 i la Nº18 volen desactivar aquest androide en Gero però si nega rotundament. Cansat d'ell,. el Nº 17 fa rodolar el cap d'en Gero pel terra i després aixafa el cap davant del mateix Krilin. No poden soportar tot això, en Trunks en Supersaiyà, destruiex tot el laboratori però de poc li serveix, tothom n'ha pogut sortir i els dos androides finalment activen els seu nou company, l'Androide número 16. En Trunks evidentment no el coneix de res. I com tots els altres androides, l'objectiu del Número 16 es matar en Son Goku. I tot seguit marxen a buscar-lo. En Vegeta enrabiat per que li han fet cas, es transformar en Supersaiyà i decideix seguir-los, no abans colpeja a en Trunks que ha intentat aturar-lo.

En una carretera els androides s'han aturat per agafar un cotxe, per fer mes divertida la recerca d'en Goku. El Número 16 és un androide tipus robot total d'energia eterna, i el Nº17 és pregunta per que en Gero va recuperar el model antic de base humana per fer a ell mateix i a la Nº18. Just llavors arriba en Vegeta, i el combat entre ell i la Nº18 comença. A mig combat arriben els altres 4. En Vegeta malgrat tot es veu superat per l'Androide 18, i quan l'androide li trenca el braç, en Trunks intervé en el combat. També ho faran el Número 17, i en Cor Petit i en Ten Shin Han, en Krilin però atemorit no es mourà. I així els quatre herois cauran en el combat però no morts. Els tres androides es reuneixen a la carretera, a punt de continuar el seu viatge, però en Krilin, s'aproxima i els hi pregunta que és el que volen. Per ells matar en Son Goku és un simple joc, un entreteniment. La Nº18 li fa un petó a en Krilin, i així, els 3 androides marxen cap a l'aventura del joc deixant a un Krilin del tot astorat i els seus companys caiguts i malferits. 

- Doblatge: I aquesta setmana han entrat tres personatges en joc. Els Androides números 16, 17 i 18.
El Número 16 té el mateixa veu que a DBZ, l'Oriol Rafel
El Número 17 té una nova veu. Aquesta és la de l'Hernán Fernández. I en sentir la seva veu, justament és la mateixa que la d'en Jesse Pinkman (Breaking Bad).
La Número 18 té la veu de la Pilar Morales, que va ser la seva segona veu a Z, segons sembla a partir de la Saga d'en Boo.

- Traducció:
Primer de tot mencionar l'error d'en Cor Petit al capítol de dilluns quan davant de tothom ha dit "Trunks", cosa que ara per ara no hauria d'haver dit. En Yamcha també diu el nom quan es a casa d'en Goku i per tant no l'hauria de saber, ja que en cap cop sap que el noi del futur es diu així.
El Big Bang Attack d'en Super Vegeta ha estat traduït com a "Superatac Big Bang del Vegeta".
I no podia acabar sense parlar d'una altra gran frase d'en Vegeta que no podia faltar:  "Aneu a casa a prendre un got de llet calentona". 

I la setmana que ve l'entrada en escena de l'últim androide del Doctor Gero, en Cèl·lula!

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)