dissabte, 24 de desembre del 2011

Bola de Drac Z Kai episodis 66 a 70. Valoracions

Aquesta setmana del 19 al 23 de desembre hem pogut veure els següent episodis:

66- Arriba l'hora de la reunificació! La ferma resolució d'en Cor Petit!
67- Una altra màquina del temps? La Bulma revela el misteri!
68- El monstre es posa en acció...! El cop del supernamekià!
69- Sóc el teu germà! El monstre amb l'energia del Goku!
70- L'escapada amb l'enlluernament de la Mossegada del Sol! A la caça de l'androide Cèl·lula!

Amb l'episodi 69, l'opening canvia en algunes de les seves imatges. Us el poso a continuació. En no trobar la seva versió catalana, us poso la versió original japonesa.




- Sinopsi: En Krlin s'afanya a donar les mongetes màgiques als altres, els quals es recuperen. En Vegeta que se sent humiliat marxa cap a un altre lloc. En Trunks menciona que els androide del seu temps no són tant forts. En Cor Petit diu que portin en Goku a un altre lloc, i en Krilin veient la seva cara es pregunta si té algun pla i com amics que el digui. En sentir això d'"amics", en Cor Petit ensenya els ullals i els hi diu que ell encara és un Dimoni i com a tal, el seu objectiu es conquerir el món, i tot segui marxa. Però en Krilin veient la direcció que ha agafat, ha anat cap al Palau de Déu. La intenció doncs d'en Cor Petit tornar a ser un de sol amb Déu. I ara que en Cor Petit és tant fort, el nou esser resultant serà un Supernamekià. El punt negre és que les boles de drac deixaran de ser actives. Per altra banda, ara ja no és necessari guardar el secret d'en Trunks del futur, sobre qui és. En Trunks i en Krilin se'n van cap casa d'en Goku i en Ten cap a on és en Chaoz. 
En Cor Petit arriba la Palau de  Déu, passant per davant d'en Karin, ell sempre observador de tot. Déu i el Senyor Popo ja l'esperen i el primer ja sap per que ha vingut la reencarnació de Satanàs (Gran Rei dels Dimonis al manga). Ara mateix Déu només serveix per que existeixin les boles de drac. Déu acceptat unir-se amb en Cor Petit, però abans vol observar com un temps més els comportaments dels androides. Malgrat tot, en Cor Petit accepta i decideix a esperar a un esdeveniment que faci que que finalment s'uneixin. 
Per altra banda els androides roben una furgoneta per fer més divertit el seu joc. En Krilin i en Trunks arriben a casa d'en Goku. I inicien el trasllat de tots cap a la Kame House, la casa del Mestre Mutenroshi. Just llavors arriba en Gohan, que havia fet una bona volta per porta la Bulma, el petit Trunks i en Yajirobai a la Capsule Corporation. Al vehicle volador, es posen al corrent de la situació. Parlen de possibles solucions per resoldre el problema dels androides però no en troben cap de satisfactòria.
Tornat els androides, es pregunten on exactament viu en Goku, i el Nº 16 els hi dona la resposta. 
Al vehicle de transport, en Krilin truca a la Bulma per posar-la al corrent de tot, quan aquesta vol parlar amb en Trunks. La seva mare li diu que un home de la zona oest s'havia posat en contacte amb l'empresa per que havia trobat un vehicle estrany de la CC abandonada, i en rebre'n una fotografia, aquest vehicle és la màquina del temps del Trunks, però més vella. La Bulma doncs envia la fotografia, a en Trunks i es confirma que és identica a la seva màquina. Com és que hi hagin dos màquines del temps?  Així doncs en Gohan i en Trunks per una banda i la Bulma per l'altra se'n van a buscar aquesta misteriosa màquina del temps. En arribar a la zona és en Gohan qui la troba, i tot seguit arriba la Bulma. Es confirma que aquesta és la màquina del temps d'en Trunks, però molt més vella. En Gohan i en Trunks en entrar a la màquina troben un parell de closques d'ou. En Trunks comprova les dades de la màquina, i aquesta va arribar en aquest temps 1 anys abans que en Trunks ho fes per primer cop, quan va derrotar en Freezer i en Cold. 
Déu que ho està observant tot menciona que el mal pressentiment que ha tingut durant aquests últims 4 anys té relació amb aquesta màquina del temps, amb el que està relacionat amb l'ou.  En Trunks posa la màquina a la càpsula i se la queda. En Gohan diu a la Bulma que ara estan reunits a la Kame House degut a les intencions dels androides, però llavors en Gohan observa quelcom estrany. I en aproximar-se troben una mena de muda gegant d'insecte, i en tocar-la veuen que el que n'ha sortit, ho ha fet molt recentment. Segurament aquest "insecte" sigui el que va sortir de l'ou que va arribar amb la màquina del temps. Tot seguit la Bulma torna cap a casa seva i en Trunks i en Gohan van cap a la Kame House. 
Mentrestant els androides se'n parat a un poble, per que la Nº 18 volia roba nova. Tornant al seu viatge, s'han de deslliurar d'uns policies, ja que evidentment l'androide no ha pagat la roba. 
I finalment Déu des del palau celestial, veu un monstre el qual podria certament estar relacionat amb la màquina del temps. I la Bulma, a la tele de la seva nau, s'informa que tots els habitants de Ginger Town han desapargut, essent això molt a prop d'on hi havia la màquina del temps. De seguida la Bulma es posa en contacte amb la Kame House per que n'estiguin al corrent. De tots els habitants de Ginger Town només en queda les seves robes. Llavors hi arriben en Gohan i en Trunks. Fins i tots els periodistes desapareixen. 
 Finalment Déu decideix unir-se a en Cor Petit, el qual en serà la base. I així succeeix, en la figura d'en Cor Petit, Déu i Satanàs tornen a ser un de sol, naixent un poderós guerrer namekià, el Supernamekià, i sabent tot el que està passant se'n va a buscar aquest misteriós monstre. En Trunks també hi decideix anar per la seva banda. 

Un cop el nou Cor Petit arriba a Ginger Town, es troba amb el misteriós monstre, i es sorprèn de l'energia que desprèn. El monstre xucla un home davant d'ell, i en acabar, el monstre diu que el proper de ser xuclat serà ell, en Satanàs Cor Petit, el namekià queda sorprès de que sàpiga qui és ell. I tot seguit el monstre fa notat la seva energia, i aquesta es una mescla d'en Freezer, en Cold, en Cor Petit, en Vegeta i d'en Goku. En Vegeta i en Ten que també ho han notat decideixen anar capa  Ginger. En Cor Petit allibera el seu nou poder i diu que ell no és en "Satanàs Cor Petit". 
En direcció a Ginger, en Krilin aconsegueix atrapar en Trunks, i el primer li diu que aquesta nova energia que senten és la d'en Cor Petit unit a Déu. I així doncs comença el combat entre els dos. Els Androides per la seva banda també noten una certa cosa estranya, i el Nº16 que té un sensor d'energia els hi diu que un d'ells (en Cor Petit), té una energia equiparable a la d'ells, però el Nº17 no en fa cabal. 
Durant la lluita, el monstre diu que el seu objectiu es la perfecció del seu cos, i en Cor Petit pregunta si ha estat ell qui ha vingut amb la màquina del temps. I així és. Va ser ell mateix que s'hi va enviar, però va haver de retrocedir a la fase d'ou, i tot seguit fa una cosa que sorprèn a en Cor Petit, un Kame Hame Ha. En Cor Petit se'n surt fàcilment però en el monstre l'agafa pel darrere, i intentant esquivar l'agulló de la cua, aquest se li clava al braç d'en Cor Petit. I així li comença a xuclar. Però el namekià aconsegueix escapar-se'n i molt subtilment, amb intel·ligència, fent veure que ja ha perdut vol saber-ho tot qui és en en realitat el monstre. I aquest comença a parlar. Es diu Cèl·lula i és un androide del Doctor Gero. Aquest científic volia crear un poderós androide mitjançant cèl·lules de poderosos guerrers, com que això era un projecte a llarg termini, un ordinador se n'encarregaria. Així doncs es van recollir les cèl·lules d'en Goku, d'en Cor Petit i d'en Vegeta quan els saiyans van atacar la Terra, i a més anys més tard també agafaria cèl·lules d'en Freezer i d'en Cold quan venen a atacar la Terra. Les cèl·lules van ser recollides  per un petit robot en forma d'insecte, el que ja havia mencionat en Gero. I justament ara el d'aquest temps és observant el combat, cosa que en Cor Petit aprofita per destruir-lo. Però malgrat tot el el projecte continuarà endavant, i el Cèl·lula d'aquest temps estarà complet d'aquí 24 anys. L'ordinador està en un subterrani del laboratori destruït. Quan aquest Cèl·lula va arribar en aquesta línia temporal ha necessitat aquests anys per madurar des de l'estat larvari. Però el més important és per que ha vingut, doncs per que en Cèl·lula per aconseguir la seva perfecció necessita absorbir els Androides número 17 i 18. A la seva línia temporal, aquest foren destruïts d'alguna manera pel Trunks d'alla, així que en Cèl·lula va matar aquest, va entrar a la màquina del temps i en clicar el botó va arribar aquesta época. 

Ara que en Cor Petit ja ho sap tot, s'arrenca el braç xuclat i en fa créixer un de nou, i evidentment no pot permetre que en Cèl·lula aconsegueixi la seva perfecció. I així aquest androide davant la saviesa d'en Cor Petit se n'adona que aquest s'ha unit amb Déu. Just llavors arriben en Krilin i en Trunks, i en a través de la conversa que hi ha en Cèl·lula sap en Goku encara es viu, la història també és diferent a la que ell sap, i així fent un Taiyô Ken (Mossegada/Cop del Sol), l'androide fuig camuflant la seva energia. El que més li preocupa és l'existència d'un possible comandament de desactivació dels números 17 i 18, i durant la seva fugida veu als aire en Vegeta. Aquest arriba on són els altres tres, i llavors sap per paraules d'en Trunks com s'ha fet tant fot el namekià. Quan arriba en Ten Shin Han, en Cor Petit ho explica tot als altres quatre. Només poden fer dos coses o derrotar els androides o  en Cèl·lula, i aquesta ara per ara és l'opció més viable per part d'en Cor Petit.
En Cèl·lula arriba a una altre població disposat a xuclar més gent per tenir el poder suficient per poder absorbir els Androides números 17 i 18. 

- Doblatge:  I ja ha aparegut l'últim personatge destacable que faltava per sortir, en Cèl·lula. Tal com se sabia, el seu actor de doblatge és el mateix que a DBZ, en Jaume Mallofre.

- Traducció: Tal com s'esperava i era fàcil d'imaginar, pel dolent de torn, s'ha mantingut el seu nom traduït al català, Cèl·lula. Essent el nom original, Cell, en anglès. 

I la setmana que ve, en Goku es recupera de la malaltia.

- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)