dimarts, 14 d’octubre de 2008

Serrallonga, la novel·la

Des del dia 9 d'octubre, ja hi ha a la venda la novel·la Serrallonga, basada en la pel·lícula que s'emetra entre el dies 6 i 7 de novembre per TV3

La història d'un bandoler que ha esdevingut llegenda.

Menyspreable i exemplar, adorat i menystingut, Serrallonga és una de les figures més admirades del nostre passat. Des d'aquells primers anys del segle XVII en què les partides de bandolers campaven pels pobles i camins de Catalunya, ha arribat fins ara tot un seguit de dades que parlen d'un home perseguit durant anys per gairebé tot un exèrcit. Però qui va ser en realitat Joan Sala, àlies Serrallonga?

Amb Serrallonga ens endinsem en la història i l'ambient feréstec de la Catalunya del segle XVII a través d'un relat fascinant que recrea els avatars biogràfics que van convertir un pobre camperol en un heroi indomable. Una novel·la d'aventures que presenta l'home amb totes les seves contradiccions i complexitats.

Basant-se en l'argument i els guions de la pel·lícula de TV3, i amb un estil directe i efectiu fruit de la seva llarga experiència narrativa, Rafael Vallbona ha escrit Serrallonga, la història d'un bandoler que ha esdevingut llegenda.

Autor: Rafael Vallbona
Format: 248 Pags. / 150 x230
P.V.P. 19,50€

Font: Edicions 62