dimecres, 18 de febrer del 2009

Un joc de Musculman arriba als 7900€ en una subhasta

El primer joc que Bandai va treure de la franquícia Musculman (Kinnikuman), en una edició daurada limitada para la consola Famicom, es va vendre recentment en un famós portal de subhastes por la gran quantitat de 921.000 yens, el que seria aproximat uns 7900€.


I es que de la limitada edició de "キン肉マン マッスルタッグマッチ" (Kinnikuman Muscle Tag Match) conegut a Europa i Amèrica como Tag Team Match M.U.S.C.L.E, es conserven només 8 copies.


Es difícil imaginar que algú podria arribar a pagar casi la quantitat d'un milió de yens per un cartutx d'aquesta vella consola, però si nombrosos pujadors comencen a inflar el seu preu a causa de la nostàlgia davant un títol poc comú, es normal que l'article acabi convertint-se en un objecte de col·leccionista. Es quelcom que passa constantment en el món de la pintura, on nombrosos quadres en qüestió de segons arriben a preus desorbitats.

Font: Ramen Para Dos

2 comentaris:

Joan ha dit...

Curiosa notícia.

Suposo però que és normal desde cert punt de vista. Ja fa molt de temps que els videojocs formen part de les nostres vides i de la nostra "subcultura" (i no diguem al Japó). Així doncs, molts videojocs passen amb el temps a convertir-se en articles de culte (com pot passar amb una peli, un disc, un còmic, un cuadre o una novel.la), pels quals la gent està disposada a pagar mots diners.

Crec que cada cop es veurà més aquesta mena de coses, a mesura que les generacions que han crescut amb els videojocs es vagin fent grans i tinguin més poder adquisitiu i més interès pels seus "mites" de juventut.

scaramanga ha dit...

I jo que al·lucinava amb que un joc de la Mega Drive que tinc costa de sortida a eBay 135 petacons!

Jo he jugat - si no m'equivoco de joc - a una rom d'aquest joc de Musculator (és fàcil de trobar), i, la veritat, està prou bé, però tampoc... En fi, ja se sap: col·leccionistes hardcore + edicions limitades = $$$.