dimarts, 17 de març del 2009

Yawara! en català = Cinturó Negre

Amb els últims toms de manga en català que han sortit a la venta (Inu-Yasha #42 i Sakura CC #9) a través de la pagina on hi ha el catàleg, Glénat ha confirmat que el nom per l'edició catalana de Yawara!, serà el de Cinturó Negre, constarà de 29 toms amb periodicitat bimestral i serà la primera obra de la col·lecció Manga en Català Seinen (Recordem que Ikkyû també es un Seinen, pero pertany a Manga en Català Gran Manga).

Per altra banda Glénat també ha reformat la seva pagina d'inici

3 comentaris:

Joan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan ha dit...

La veritat és que si bé mai vaig ser un seguidor estricte de l'anime, com que per TV3 l'han passat vàries vegades al llarg dels anys, sí que he vist bastants episodis saltejats i sempre em va semblar una sèrie molt interessant. De fet, tinc bastantes ganes de comprar el manga, i més tenint en compte que no sé el final de la sèrie. Per altra banda, 29 volums bimestrals pot ser mortal!!!, espero que Glènat reconsideri aquesta bestiesa!


La veritat és que m'estic aficionant últimament a llegir Urasawa. Estic començant "20th Century Boys" i ja em pica força la idea de fer "Monster". És curiós que fent tant temps que llegeixo manga no m'hagués interessat mai per un mestre com l'Urasawa...

Llop Segarrenc ha dit...

Cetament 29 volums bimestralment son casi 5 anys, sent exactes 4 anys i 10 mesos.
Segurament d'aquí un temps indeterminat (o no) canviarà la periodicitat quan hagi acabat alguna altre serie de les tancades (Love Hina o KOR) que serà al 2010, i/o quan això de la cris ja sigui "prehistoric", que esperem que no duri per sempre.

En tot cas et deixo el que va dir la Redacció de Glénat als comentaris quan van posar la noticia que tot el manga en català passaria a bimestral:

A banda del fet que l’edició catalana acabaria atrapant la castellana, vam tenir en compte la crisi i la saturació del mercat amb nombroses novetats cada mes. Amb tot això, vam decidir espaiar les publicacions.

Lamentem les molèsties que l’assumpte pugui ocasionar.

Salut!