dimecres, 20 de maig del 2009

La Llegenda dels Quatre Reis Drac

En la recerca d'animes vells m'he trobat amb La Llegenda dels Quatre Reis Drac (創竜伝 Sôryûden / Sohryuden: Legend of the Dragon Kings). Consta de 12 episodis de 45 minuts, i va ser realitzada per Kitty Films entre 1991 i 1993
Aquest anime es emetre ja fa uns 10 anys per les nits al Canal 33, i que no recordo haver-ne vist el final.

Se'ns explica les aventures del 4 germans Ryûdô: Hajime (23), Tsuzuku (19), Owaru (15) i Amaru (13). Els Ryûdô no són normals i corrents, i es que els 4 posseïxen l'habilitat de transformar-se en Drac Oriental. Cadascun amb les seves pròpies característiques:
En Hajime és el Rei Drac Blau dels Cims de l'Est, domina la gravetat.
En Tsuzuku és el Rei Drac Roig dels Mars del Sud, domina el foc.
L'Owaru és el Rei Drac Blanc de les Illes de l’Oest, domina el vent i les explosions sòniques.
L'Amaru és el Rei Drac Negre dels Mars del Nord, domina l'aigua, les tempestes i llamps.

Aquest poder que tenen els implica que certs individus i certes organitzacions a escala mundial que dominen l'economia i els governs vulguin utilitzar el 4 germans Ryûdô pels seus propòsits. Així doncs els 4 germans junts amb la seva cosina Matsuri Toba i el seus 3 amics: Shinkai, Nijigawa i Mizuike, hauran de fer tot el possible per combatre'ls i portar una vida normal.

Sôryûden està basada en un conjunt de novel·les homònimes escrites per Yoshiki Tanaka i il·lustrades per Yoshitaka Amano, concretament a partir del volum 4, del 13 que consta la col·leció .

3 comentaris:

gina_bcn ha dit...

es bonissima!!!!!

Llop Segarrenc ha dit...

Gràcies per trobar aquest humil bloc i per deixari el teu comentari.

Salutacions

Mario_mataro ha dit...

Hola, yo també menrecordo daqueste serie la davan per les nits despres de son goku que ho donaven per la nit també , y street fighter també, menrecordo que ho veia amb el meu germa yo tendria uns 8 añs o aixi, quins records ,gracies perque ya no menrecordava de el nom daqueste serie ni havia vist res de res daqueste serie adew