divendres, 11 de desembre del 2009

DB Pack 1: La Saga del 21è Torneig de les Arts Marcials

Des de dimecres 9 de desembre ja tenim a la venda el primer Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta dels episodis corresponents des del principi fins a la finalització del 21è Gran Torneig de les Arts Marcials. Jo l'he trobat avui.

Aquest Pack consta de 3 caixes slim amb dos DVD cada un, havent-hi els episodis compresos entre l'1 al 28, doncs en total 28 episodis.

Si a l'entrada anterior vaig parlar de la Dragon Box 7 essent el final de les aventures d'en Goku (deixant de banda GT), ara amb el Pack 1 en coneixerem els orígens. En Son Goku es un xicotet amb cua de mico que viu tot sol a les muntanyes fins que un dia es troba amb un noia de la ciutat, la Bulma, la qual busca les llegendàries Boles de Drac, la qual en tenir-les totes 7, s'invoca en Shenron, el Déu Drac, el qual et concedeix un desig. Els dos iniciaran un viatge per tal de trobar-les i pel camí coneixeran en Mutenroshi, conegut com a Follet Tortuga, el qual es un Vell Verd però també un Gran Mestre de les Arts Marcials, l'Oolong un porquet d'allò més entremaliat, també es trobaran amb el Bandits Yamcha i Puar, amb els qual s'acabaran fent amics i finalment el primer enemic, el Rei Pilaf, el qual vol les Boles de Drac per dominar el món. Després de derrotar-lo en Goku anirà a veure el Follet Tortuga per esdevenir el seu deixeble, però no en serà l'únic, en Krilin també ho voldrà ser. Així els dos esdevindran deixebles de l'Escola Tortuga, l'objectiu dels quals serà després de l'entrenament participar al Gran Torneig de les Arts Marcials, on hi participen els més forts per esdevenir el Campió del Món.

Així doncs és com comença el primer anime basat en el manga d'Akira Toriyama.

He fet un cop d'ull i a parer meu hi falten dues coses: Fitxes de Personatges com hi havia als DVD de Bola de Drac Z i el Llibret amb les descripcions dels episodis i el pla de llançament de packs com hi havia a les Dragon Box.

S'espera que el segon Pack: La Saga de l'Exercit de la Red Ribbon 1a Part, surti el 27 de gener del proper any.

3 comentaris:

scaramanga ha dit...

Aquí! Aquí és on Bola de Drac es feu mítica. La barreja perfecta entre òsties, aventura i frikisme. Tot i aixó, trobo que a l'anime es donà massa protagonisme a l'insignificant Coronel Sílver i a en Pilaf, que hauria d'haver sortit només quan tocava: al final de la nissaga RR.

scaramanga ha dit...

I que quedi clar: la Bulma obtingué aquí un dels millors dissenys juntament amb el del 23è torneig i el de la nissaga d'en Bu.

Llop Segarrenc ha dit...

T'has avançat una mica amb els comentaris de la RR, aquests si en cas aniran al proper Pack.

Per mi, parlant en de l'anime en general, jo em quedo amb els Tornejos, per mi són escencials, i com no les misterioses transformacions d'en Goku en Mico Gegant. Llastima només fossin 2 ocasions. El que m'agrada d'aquesta part de l'anime es desenvolupament que en Pilaf i cia té respecte al manga.