dimecres, 24 de març del 2010

DB Pack 4: La Saga del Palau de la Baba la Vident

Des d'avui dimecres 24 de març ja tenim a la venda el Quart Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta dels episodis corresponents al torneig celebrat al Palau de la Baba la Vident, com també els primers episodis corresponents al 22è Gran Torneig de les Arts Marcials.

Aquest Pack consta de 5 DVD repartits en 3 caixes slim, havent-hi els episodis compresos entre l'69 al 88, doncs en total 20 episodis.

En Goku ha aconseguit derrotar l'Exercit de la Red Ribbon, però li falta una bola de drac, la qual el Radar del Drac no detecta, malgrat que funcioni correctament. Així es que el Follet Tortuga proposa una solució, que vagin a veure la Baba la Vident, la qual pot trobar qualsevol cosa. Però aquesta misteriosa bruixa demana a canvi una quantitat exagerada de diners, per tant els nostres amics, en Yamcha, en Krilín, en Puar, l'Upa i en Goku, s'hauran d'enfrontar contra els lluitadors de la Baba, guanyar-los i així saber la localització de la Bola de drac. Els rivals seran en Draculaman, l'Home Invisible, la Mòmia, l'Ackman i un misteriós home emmascarat. Serà en el combat final en que en Goku s'haurà d'enfrontar contra aquest últim lluitador, el qual coneix molt bé en Goku, ja que li coneix el seu punt feble, la cua, i a més a més sap el Kame Hame Ha. Sorprenentment dit home es en Son Gohan, l'avi d'en Goku, que ha tornat al món dels vius per lluitar contra el seu nét. Una retrobada molt emotiva per tothom. La Baba, que resulta que es la germana d'en Mutenroshi, diu a en Goku on es la Bola de Drac, i aquest si dirigeix, i s'hi troba en Pilaf i companya, els quals la tenen en una caixa especial. Després del combat contra ell, en Goku torna al Palau, i amb l'Upa retornen a la Terra Sagrada de Karin, en que finalment després de tantes peripècies, en Bora ressuscita gràcies a en Shenron. En Goku retornarà al Palau de la Baba amb els altres, i es posen com a objectiu la 22a edició del Gran Torneig de les Arts Marcials. En Yamcha com en Krilín s'entrenaran amb el Follet Tortuga, però en Goku, segons decisió del Mestre Mutenroshi, s'haurà d'entrenar pel seu compte i a més a més sense en Kinton, o sigui que, caminant, corrent i nedant pel món . Al nostre heroi, però tant li fa, i després d'acomiadar-se comença el seu viatge d'entrenament.

3 anys després, tots es retrobaran a la illa Papaya, on es celebra el Gran Torneig, però aquesta vegada pels deixebles del Follet Tortuga no ho tindran d'entrada tant fàcil, i es que també hi participen els deixebles de l'Escola del Follet Grua, rival de l'anterior. Ells són en Ten Shin Han i en Chaoz. Com era d'esperar tant els alumnes de l'Escola Tortuga com els de l'Escola Grua passen les eliminatories, i així doncs es decideixen els combats: Yamcha vs Ten Shin Han, Llop-Home vs Jackie Chun, Chaoz vs Krilín i Panputto vs Son Goku. Però en el primer combat malauradament en Yamcha perd i en Ten Shin Han passa a semifinals.


Nota: A la contraportada de la caixa 11, el nom de l'espisodi 78 és incorrecte, hi hauria de dir "El regreso de Shenron".

Els següents Packs sortiran als mesos següents, els noms dels Packs a partir del 6 inclòs no es tan confirmats.

* Pack 5: La Saga del 22è Torneig de les Arts Marcials - Abril 2010
* Pack 6: La Saga d'en Satanàs Cor Petit (Piccolo Daimaô) - Maig 2010
* Pack 7: La Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials - Juny 2010