dijous, 5 d’agost del 2010

Mouse Guard: Hivern 1152

Títol: Mouse Guard: Hivern 1152
Títol Original: Mouse Guard: Winter 1152
Autor: David Petersen
Publicat per: Norma Editorial, Agost 2010.
Pàgines: 192 Color
Preu: 20€
Web Oficial: Mouse Guard




M'ha semblat curiós un fet respecte la nostra publicació dels 2 Mouse Guard. El de Tardor, Norma el va publicar al maig del 2008 (primavera) i el d'Hivern aquest més d'agost (estiu). Així doncs s'han publicat en les seves respectives estacions antagòniques.

Després de l'amenaça d'en Midnight que es va donar a la tardor de 1152 arriba l'hivern. Lockhaven, seu de la Guàrdia Ratolí, no té prou medicines i provisions per l'hivern i envia els seus millors guardians a les diferents viles i ciutats dels Territoris Ratolí a buscar avituallaments.

El grup ratolí que seguirem serà el format per en Kenzie, en Saxon, en Lieam, la Sadie i en Celanawe, el veritable i llegendari Destral Negra. Durant el viatge trobaran tot de dificultats, comportant que s'hagin de separar en dos grups, un amb en Kenzie, en Saxon i la Sadie, i l'altre amb en Lieam i en Celanawe. Tal fet ens permetrà anar coneixent una mica més els ratolins, aspectes del seu passat, però també ens deixarà incògnites. A més a més, mentrestant a Lockhaven, també hi succeiran tot una sèrie de fets.

L'edició en qüestió es igual a la de Tardor 1152: Tapa dura i nombrós material extra (mapes, guies, il·lustracions), i per sort no hi han els vistosos errors lingüístics com a l'àlbum anterior.

La Saga "Mouse Guard" continua amb el futur àlbum "La Destral Negra". Preqüela on s'explicarà com en Celanawe va obtenir la Destral Negra. La seva publicació (als EUA) s'iniciarà aquest setembre, i de manera bimestral i com els altres Mouse Guard, constarà de 6 capítols.