dijous, 23 de setembre del 2010

Izumi Matsumoto al Saló del Manga

Ja està confirmat. Izumi Matsumoto, el mangaka creador de Kimagure Orange Road, visitarà el XVI Saló del Manga de Barcelona. Kimagure Orange Road- que Glénat ha publicat en dues edicions, en català (faltant un sol tom) i castellà-està considerada com un sèrie clàssica del manga dels 80. Aquesta comèdia romàntica i juvenil va ser també adaptada a l'anime i, que va ser emesa en català per l'anitc K3.

Izumi Matsumoto va entrar en la indústria del manga per casualitat. La seva intenció, quan a finals dels 70 es va traslladar a Tòquio, era convertir-se en bateria d'un grup musical com ho era el seu ídol, Phil Collins. Però per anar guanyant diners es va posar a dibuixar històries curtes de manga amb les quals l'editorial Shueisha es va fixar en ell. Algunes d'aquestes històries es van reeditar el 1989 en el volum Grafitty. Altres treballs seus són Sesame Street, Black Moon i EE.

Durant el Saló, el senyor Matsumoto signarà exemplars per als seus fans a l'estand de Glénat. Els horaris de les sessions de firmes es publicaran en aquesta a la web de Glénat, una setmana abans del començament del Saló.

Font: Ediciones Glénat

1 comentari:

scaramanga ha dit...

No venia cap dels clàssics des de l'estada de Monkey Punch, que per cert em firmà un dels meus Lupin III.