dimecres, 30 de març de 2011

Novetats de Glénat pel Saló del Còmic (Abril)

Glénat ja ha donat a conèixer les novetats d'abril, en que coincideix amb el Saló del Còmic, que se celebrarà del 14 al 17. Entre les novetats cal destacar l'anteriorment mencionada Sóc de poble i el llibre El còmic en català de Jordi Riera Pujal, membre de ComiCat, tal com ja havia avançat Joan Navarro al seu bloc. Les altres 2 novetats son les continuacions de Cinturó Negre i Naruto.

SÓC DE POBLE
Raquel Córcoles, Marta Rabadán
Rústega. 16x23 cm.
Col. Carnet Jove 80 pàgs.
Color. PVP: 13,95 €

Sóc de poble és l'obra guanyadora de la Beca Carnet Jove 2010 Connecta't al Còmic.
Ets modern si els teus amics són culturetes, dissenyadors, Djs i artistes. Si et conviden a la inauguració de l'últim "bar-restaurant-boutique de roba". Si saps qui són els blocaires de moda. Si en el teu perfil de Facebook en comptes de foto tens un logo... Però sempre seràs de poble si has nascut en un lloc on no hi ha El Corte Inglés.
Com tu i tants d'altres, Raquel Córcoles és molt de ciutat per ser de poble i molt de poble per ser de ciutat. És una paradoxa amb ulleres Clubmaster i càmera Lomo. Una moderna de poble!

EL CÒMIC EN CATALÀ
Jordi Riera Pujal
Rústega. 15x21 cm.
Col. Traços 160 pàgs.
Color. PVP: 15 €

El diccionari de còmic en català és un completíssim catàleg del període, fins ara, menys documentat de l'edició de còmics en idioma català, el que va del final de la Guerra Civil (1939) fins a l'actualitat (2011).

Aquest llibre és, sens dubte, un salt qualitatiu en l'estudi de la cultura popular catalana, i un material d'estudi indispensable per a historiadors i aficionats.

NARUTO 46 (Edició en català)
Masashi Kishimoto
Col. Manga en Català Shonen - 192 pàgs.
B/N - PVP: 6,50 €

Els sis Pain ataquen amb violència i transformen Konoha en un camp de batalla! Els ninges de la vila, tret de l’absent Naruto, lluiten en bloc per enfrontar-se a l’amenaça, però les tècniques desconegudes de l’enemic fan estralls entre les seves files. En Kakashi, que ha esgotat tot el seu chakra, s’ha d’enfrontar ara a en Tendô!


CINTURÓ NEGRE 15
Naoki Urasawa
Col. Manga en Català Shonen – 208 pàgs.
B/N - PVP: 7 €

Les millors judokes del món es reuneixen a l’antiga Iugoslàvia per disputar el mundial de l’especialitat. Tanmateix, la Ginger no participa a la categoria absoluta: és la Fujiko qui és escollida en el seu lloc... Comença el torneig i la Ginger, que disputa la categoria de menys 48 kg, es troba molt trista per l’absència d’en Matsuda.