dijous, 30 de juny de 2011

Terror Talaiòtic

Nom: Terror Talaiòtic
Autors: Miquel Jaume i Joan Gri
Publicat per: Dolmen Editorial, maig 2011
Format: Rústic, 56 pàgines - B/N & Color
Preu: 5,95 €

El terror talaiòtic prové de les pedres i els monuments que aguaiten enmig dels sementers envoltats d'ullastres i mates, amagats, oblidats i menyspreats. Despertant quan casualment són trobats per uns ulls incrèduls que admiren la potència d'un poble guerrer i lliure que mos ha deixat com a relíquia l'esguard orgullós dels talaiots; vigilants del nostres camps i muntanyes , del nostre passat i el nostre futur...Tots els misteris apareixen quan les ànimes sensibles perceben ignotes forces tel·lúriques que graten la crosta del present brostant malsons a la llum de la lluna.

Terror Talaiòtic és una obra portada a terme per dos autors joves mallorquins influenciats per Poe, Lovercraft, Bradbury i les rondalles populars que ens porten aquesta obra situada entre la fantasia i el terror. Inclou dues històries relacionades amb el món talaiòtic: Quan lladrin els gossos i Mal Rotllo.

Quan lladrin els gossos és obra de Miquel Jaume. Aquesta està a situada a Mallorca a l'estiu de 1897. Un nen entra en contacte amb un esquelet d'un antic guerrer que descansa en un talaiot, en agafar una caragola que li pertany.

Mal Rotllo és de Jaume Gri. Aquesta d'un estil de dibuix completament diferent de l'anterior. Un colla d'amics consumeixen bolets al·lucinògens. El que els hi passarà envers el seu consum estarà relacionat amb un altre tipus de construcció talaiòtica, la Taula.

1 comentari:

scaramanga ha dit...

Tio, que torna Shin Chan en català, i acompanyat a Saint Seiya: Lost Canvas, més Evangelion (bah...) i Nausicaä!

I a sobre planeta finalment treurà Fly i El Puny de l'Estel del Nord (en castellà, és clar).

Quin dia de noticies!!!