divendres, 25 de novembre del 2011

Cinturó Negre s'ha agafat unes vacances fins l'any que ve

Exposo aquí la notícia que he publicat anteriorment a ComiCat:

Finalment tenim alguna noticia de la manca de nous volums de Cinturó Negre. Segons informa Glénat a través del seu fòrum en castellà, i no a través del seu fòrum en català,  les històries de la Ginger Inokuma retornaran l'any que ve.


Us poso la pregunta i la resposta (Traduït al català):

*Aquest mes tocava un nou tom de Cinturó Negre i no hi ha ni un sol títol ... Es cancel·la la línia manga en català?
* Cinturó Negre reprendrà la seva publicació l'any que ve. La Ginger necessitava unes vacances per anar a veure la seva família.

Recordem que l'últim volum de Cinturó Negre - Yawara! va ser el 17 publicat al setembre.

Per altra banda també hi ha la incògnita de Bleach, deduïm doncs que també es reprendrà la seva publicació a l'any que ve. L'últim volum és el 38 publicat el mes de setembre. En tot cas un usuari del fòrum en castellà ja ha formulat la pregunta sobre el manga de Tite Kubo, la qual poso a continuació (Traduït al català):

* Hola,
He llegit que Cinturó Negre es retardarà fins al 2012, que hi ha de Bleach 39 en català? També es retarda, es cancel·la?
Gràcies per avançat.



Doncs tocarà esperar.  
  
I ara permeteu-me la meva opinió, ja publicada a l'entrada de ComiCat com a comentari:

Sobre aquest tema, tres usuaris, entre ells jo, van preguntar que passava amb les novetats de novembre al fòrum en català, i la resposta encara l'estem esperant. Ara bé, un usuari ho ha preguntat a través del fòrum en castellà, i apali, ja tenim resposta. Llavors per què Glénat en el seu fòrum en català té un apartat per preguntar a la redacció, si tal com hem pogut comprovar, tant ara com d'altres cops abans, és inútil. Sí, així de clar. Solució: Que eliminin aquest apartat del fòrum en català, anem directament al "foro en castellano" i així ens estalviarem d'esperar, sortint-nos arrels, una resposta respecte algun dels seus productes en català.

I ja per acabar, tant costa posar una simple noticia dient: "Ep nanos que fins l'any que ve no espereu ni la Ginger ni l'Ichigo". Tant costa fer això? Jo diria que no, ells queden minimament bé, i nosaltres no estem esperant inútilment a que ens caigui alguna resposta de no sé on.

Bé aquí ho deixo.

Font: ComiCat, Foro Glenat: Cinturó Negre i Bleach

1 comentari:

Joan ha dit...

és una llàstima lo de la web en català de Glènat. Tant bé que fan pel tema del còmic en català i en canvi la web la tenen força abandonada.

Passa una mica com el blog d'en Joan Navarro (Patufets), gairebé mai respòn cap comentari, ni tant sols les preguntes directes...