dilluns, 29 de maig del 2023

Go Go Power Rangers vol. 5

Títol: Go Go Power Rangers vol. 5
Títol original: Go Go Power Rangers núms. 17 a 20 USA
Autors: Ryan Parrot (guió), Eleanora Carlini, amb l'assistència a les tintes de Simona Di Gianfelice (dibuix), i Raúl Angulo (Color). Portada de Dan Mora
Traducció per: Ariel Abinati
Publicat per: Moztros, maig de 2023
Format: Cartoné - 17 x 26 - 112 pàgines -  Color
Preu: 18 €




Aquest maig s'ha publicat el cinquè volum de la sèrie Go Go Power Rangers

Aquesta sèrie va començar a publicar-se originalment el juliol de 2017 finalitzant-se el juny de 2020, amb un total de 32 capítols regulars i dos capítols especials. Com que està entrelligada amb la sèrie principal Mighty Morpin Power Rangers, ambdues es publicaran en paral·lel i en l'ordre en què originalment van veure la llum als Estats Units. Els esdeveniments especials, com Red Quebrada, que ja hem vist, i Necessary Evil, combinaran números d'ambdues sèries per facilitar la continuïtat de la lectura i inclouran extres com a històries curtes i especials. Així Moztros va publicar un pla de llançament dels còmics de Power Rangers per saber com es publicaran, però pel que sembla, en aquesta etapa final ho canviaran. 


La Rita Repulsa ara està en possessió de la moneda del poder del drac. Sent incapaç de desbloquejar-ne els poders, recorre a una persona que al seu dia fou deixeble d'en Zordon i que segurament coneix com activar-la. Aquesta persona és la Fienna, la seva mare, que ha estat invocada com una mena d'esperit. Però la Fienna s'adona que sa filla ha seguit els passos malignes del seu pare i, per tant, esdevé presonera. Per tal de poder utilitzar la moneda, la Rita farà buscar algú similar als cinc adolescents escollits per en Zordon. Aquesta història ens permetrà endinsar-nos en el naixement i passat més llunyà de la Rita ara fa més de deu mil anys.

Durant el volum quatre, algú misteriós ajudava des de les ombres els nostres herois, especialment en tasques de la seva vida quotidiana. A la darrera pàgina, ja se'ns va mostrar i ara en aquest volum finalment s'ha manifestat davant dels Power Rangers i d'en Zordon. Aquest individu és justament el primer Alpha que fou creat per assistir en Zordon en la guerra que fa deu mil anys que tenia lloc i que encara persisteix. Veure'm que aquest Alpha és molt diferent del que coneixem que és el número 5, i que malgrat que les seves intencions les podriem considerar bones i que vol ajudar els nostres herois, la seva manera de veure la situació és molt diferent, al punt de vista que té en Zordon i també els nostres herois. Així doncs, enmig, d'una batalla contra en Goldar, es desvelarà les veritables intencions de l'Alpha-1, esdevenint l'enemic dels cinc Power Rangers.

Cada capítol al principi té la seva portada original de Marcus To amb color de Raúl Agulo, i al final una d'alternativa de Gleb Melinkov amb disseny de Dylan Todd. A més, al final del volum hi ha una magnífica galeria amb portades alternatives dels números individuals. Els seus autors són Miguel Mercado i Audrey Mok amb disseny de Dylan Todd, i també una pàgina amb dissenys de la reina Adriyel de Breel i la Fienna.

Després de la publicació d'aquest cinquè volum de Go Go Power Rangers aquest maig, esperem per finals de juny el seu sisè volum.


Go Go Power Rangers vol. 6. Moztros, juny de 2023