dissabte, 7 de juny del 2008

Inu-Yasha arriba al seu Final


Així es que el manga interminable i més llarg de Rumiko Takahashi acabarà el 18 de juny al numero 29 del Shônen Sunday (Shogakukan), revista on es publica. Finalitzant amb un total de 558 capítols recopilats en 56 toms. L’edició japonesa s’espera que acabi a finals d’any, ja que en el moment ja hi ha 53 tankôbons editats.
Glénat publica el manga tan en castellà com en català, portant 50 i 32 toms respectivament, per tant la nostra edició s’espera que finalitzi en de 2 anys.


Font: Mision Tokyo

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que la Rumiko es pren un descans, podria venir al Saló del manga de l'Hospitalet, la cosa esatria moolt bé! A veure si les editorials i Ficomic fan pinya per portar-la, que és dificil però no impossible!

Llop Segarrenc ha dit...

Ei ets el primer en passar per el meu bloc. Sempre hi han un primer cop per tot.

Doncs si ara que ha acabat la seva obra interminable, podria viatjar una mica. L'Editorial que hauria d'apretar hauria de ser Glénat, ja que n'es la que ha publicat els seus manga.

Gracies per passar-te.

Joan ha dit...

No ho sabia això que s'acaba Inu-Yasha, però, i tot que ha estat un súpervendes, m'agrada la notícia perquè : 1- no crec que sigui la millor obra de la Rumiko (per mi Urusei Yatsura té aquest honor) i 2- les sèries massa llargues rarament poden mantenir el tipus tant de temps...

M'agradaria doncs que tornés a tocar de ple el gènere que domina a la perfecció, la comèdia romàntica.

Llop Segarrenc ha dit...

Certament el problema d'Inu-Yasha ha sigut molt llarg, però dir que ha estat un bon shonen, malgrat la seva durada, que amb molt menys, hauria sigut un més bon manga.
També dic que desconec com acaba ja que segueixo el manga en català, a part de l'anime que fins on dura, l'he vist.

Ara es esperar que mensualment surtin els toms i acabar-lo.