divendres, 9 de gener del 2009

Yawara! només en català.

Des de Ramen Para Dos, es confirma que el manga només sortirà en català, ja que l'editorial té dos línies editorials, manga en castellà i manga en català, i les dues funcionen independenment.

7 comentaris:

scaramanga ha dit...

Hola, Lupus, t'he trobat al blog "una Pareja Otaku", i com que he vist que els del bloc de Glénat en Català formem un grupet propi i bastant empàtic (també hi ha la Kanna, i en Moroboshi (él el mateix que l'usuari Ataru o en són dos de diferents?) he decidit posar-te al meu grup de favorits, perquè encara no tenia cap bloc en català.

Feta la llaaarga introducció:
Aquest cop els bocamolls han, diguem-ne, encertat, però com em va dir un cop l'Helena Muzàs (era client habitual de la seva botiga i el seu pare fou professor meu), que es queixin: a ells no els afecta pas el negoci.

L'Helena també em va dir que no valia la pena barallar-se amb els que es queixen, amb o sense raó: Ells són un negoci PRIVAT, no un fansub ni tampoc set milions de catalans de sensibilitats diverses. Jo crec que si es senten indignats tenen tot el dret del món a carregar contra l'editorial. Absolutament tot.

El que em molesta és que carreguin contra tot allò que representa Catalunya com a poble per un trist còmic. I més trist és que molts dels que es queixen són catalans que reneguen de ser-ho, insultant-se a ells mateixos.

El que és jo, faig cas a l'Helena, i en els fòrums en castellà parlo del tema amb la boca petita i amb el respecte degut als que no comparteixen la nostra opinió, alguns (pocs) dels quals sí es saben expressar amb respecte. Estic cansat de barallar-me online per a res. És molt trist.

La col·lecció? No me la faré. No m'interesa pas.

scaramanga ha dit...

Coi, si veig que hi tenies el meu bloc, aquí. Podies haver-me avisat! XD

Llop Segarrenc ha dit...

Gracies pels teus comentaris.
Certament tens raó, en aquest cas com d'altres similars, si la gent es vol emprenyar amb l'editorial doncs que ho fagin, però sempre es barrejen coses i al final rep fins i tot aquell català que no té ni idea que es un manga.

Llegeixo "Helena Muzàs", aquest nom em sona molt, de que deu ser. Aixeco la vista cap als meus mangues en català, que era d'aquí on em sonava d'alguna cosa i resulta que es Editora i Redactora de Glénat.

I per acabar, el teu nick ve de la peli de James Bond (actor Roger Moore) L'Home dela Pistola d'Or?
Ahir en vaig veure la peli per TV3.

Salutacions

scaramanga ha dit...

Sí, el meu nick ve d'allí.

Joan ha dit...

Scaramanga, responent a la teva pregunta del teu primer comentari, els usuaris Ataru i Moroboshi del blog de Glènat són el mateix, de fet sóc jo. El que va passar és que em vaig registrar com a Ataru però per alguna raó la compta no funcionava i l'administrador em va fer canviar d'usuari, però pel que sembla no va borrar mai a l'Ataru, que encara corre per allà...

scaramanga ha dit...

Gràcies, Joan. De fet, jo em faig dir Ataru Moroboshi en alguns fòrums, també (estrangers tots, per cert)

yue_sayuri ha dit...

Aquest manga el comprarem segur! Fa temps que el demanàvem pq ens va agradar molt el anime quant ho feien al super3 xD

Ara només falta esperar sapiguer quina edició i quin preu tindrà ^^