dijous, 30 d’abril de 2009

Glénat: Novetats en Català pel Saló del Còmic

Enguany pel Saló del Còmic de Barcelona que se celebrarà del 29 de maig a l'1 de juny a la Fira de Barcelona, Glénat en la seva línia en català ens aporta varies obres.

1. Dintre de la col·lecció Premi Coll:

LES AVENTURES IMAGINÀRIES DEL JOVE VERNE. La porta entre els mons

de Jorge García i Pedro Rodríguez
Un adolescent Jules Verne viu la seva primera gran aventura amb el seu germà Paul i la seva cosina Caroline. El 31 d’octubre del 1837, vigília de Tots Sants, parteixen els tres en el Lady Rowena. El que a simple vista no és més que una excursió tardoral, es complica en una experiència que ultrapassa la realitat i els porta al món màgic dels somnis i les aventures oníriques.
Guanyadora del 1er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat.
Preu: 12€

EL RETORN DE L’HOME PEIX

de Isaac Sánchez González
Expliquen que a Liérganes (Cantàbria), un home va saltar al riu i va tornar convertit en un híbrid, mig home, mig peix. La criatura només es va deixar veure una vegada ja fa molt de temps, però va ser suficient per passar a formar part de la cultura intrínseca de la localitat, a més d’un bon reclam turístic…
Aquesta és una de les obres guanyadores de la II edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat.

Preu: 12€

L’INVASOR MICROSCÒPIC

de Daniel Serrano i Josep Casanovas
En Jean-Jacques i la seva tripulació es dirigeixen a la Terra on esperen trobar-se amb en Gustav el Sanguinari, de l’esquadró de reconeixement aniquilador, per dominar-la. Un aterratge desastrós serà l’inici d’una història ple de peripècies.
Aquesta és una de les obres guanyadores de la II edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat.

Preu: 12€
2. Dintre de la col·lecció Carnet Jove:

FILLS DELS 80: LA GENERACIÓ BOMBOLLA

de Aleix Saló
Presentem l’obra guanyadora del III Premi Tira Còmica Més Jove, que organitza el Carnet Jove.
L’autor ofereix, en clau d’humor, un retrat de la generació de la que forma part. Una perfecta combinació d’ironia i creativitat que es materialitza en vinyetes que, a mode de gags, satiritzen comportaments, situacions i personatges fàcilment identificables, tant si es forma part de la generació com si no.

Preu: 15€
3. I finalment en la col·lecció de manga destaquem:

GUIA DEL JOC DE CARTES. SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES

de CLAMP
Presentem la guia oficial a color, realitzada per CLAMP, del joc de les Cartes de Clow (publicades per Glénat) de la sèrie Sakura, la caçadora de cartes. La guia inclou l’explicació del significat de totes les cartes de la sèrie originalment dissenyades per CLAMP, breus consells per a la seva utilització i les instruccions per a jugar-hi de nou maneres diferents amb exemples explicatius.
La guia es publica en castellà i català i és el complement de les Cartes de Clow que Glénat va publicar anys enrere amb la sortida al mercat de l’edició castellana de la sèrie, Cardcaptor Sakura.

Preu: 7,5€

També mencionar Cinturó Negre (Yawara!) que malgrat que va sortir a la venda a l’abril per commemorar la Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre, es presenta com una de les novetats més esperades del Saló del Còmic de Barcelona.
Preu 7€

I el següent toms de:
- Bleach #24 - 5€ / - Inu-Yasha #43 - 5€


En quan a mi de tota aquesta llista em decanto a "Fills del '80", sóc del 1985, i "L'Invasor Microscòpic", a part de continuar amb Bleach i Inu-Yasha.

Font: Glénat