dimarts, 19 de gener del 2010

L'actor de doblatge Daisuke Gōri ens ha deixat

Daisuke Gōri, conegut per donar-li veu al Sr. Satan (Mr. Satan) de Bola de Drac (Dragon ball) i a en Robin de les Estrelles (Robin Mask) de Musculman (Kinnikuman), ha estat trobat mort. La policia va declarar que tot apunta a un suïcidi. Segons la policia i alguns testimonis, el cadàver de l'actor de 57 anys va ser trobat cap per avall en un carrer de Nakano (Tòquio) a les 3 de la matinada del passat 17 de gener.

Tenia aparentment les els canell tallats, a més es va trobar a sota d'ell un ganivet i una carta de comiat adreçada a la seva família, que seria la prova del seu suïcidi.

Daisuke Gōri, nascut el 8 de febrer de 1952, va ser un conegut actor de doblatge, narrador i actor de Tòquio. El seu nom real era Yoshio Nagahori. Va posar la veu a molts personatges famosos d'anime i videojocs, entre ells els esmentats el Sr. Satan i en Robin de les Estrelles, també la Tortuga de Mar, en Gyûmaô o el Gran Rei Enma de Bola de Drac. Durant 2009 va prestar la seva veu per a sèries com Slayers, Doraemon i One Piece (en Dorry).

Fonts: Mision Tokyo i Ramen Para Dos