divendres, 18 de juny de 2010

DB Pack 7: La Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials

Des d'abans d'ahir, dimecres 16 de juny ja tenim a la venda el Setè i últim Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta del desenllaç de la Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials.

Aquest Pack consta de 5 DVD repartits en 3 caixes slim, havent-hi els episodis compresos entre l'133 al 153, doncs en total 21 episodis.

Han passat tres anys des de que en Son Goku va derrotar en Satanàs Cor Petit i es va dirigir al Palau de Déu per entrenar-se durant aquests anys, i ara en Goku es presenta davant dels seus amics ja tot un home (i sense cua) per tal de participar al 23è Gran Torneig de les Arts Marcials.

Com era d'esperar en Goku, en Yamcha, en Krilín i en Ten Shin Han passen a la fase final. També ho faran en un curiós home anomenat Shen, un noia anònima, i també un mecanitzat Tao Pai Pai i sense cap sorpresa el fill d'en Satanàs Cor Petit, en Cor Petit Júnior, que utilitza el sobre nom de Dimoni Júnior (Ma Júnior). En Goku sabrà sense dubte qui és i en Ten al principi és pensa que simplement es un membre de la Família dels Dimonis.

Al primer combat de quarts en Ten Shin Han guanyarà en Tao Pai Pai, un combat amb ressentiments. Al segon combat en Goku guanyarà la participant anònima. El nostre heroi tindrà una gran sorpresa en saber que és la Chichi, filla d'en Gyumaô, ja tota una dona. I com acaba aquest retrobament doncs amb un casament improvitzat. Per cert, l'Oolong serà el primer en descobrir la seva identitat.
Anem al tercer combat de quarts on en Krilín lluitarà contra en Cor Petit Jr. Malgrat que el deixeble Tortuga fa un bon combat contra el seu demoníac contrincant, aquest guanya. I al quart combat, com en edicions anterior en Yamcha perdrà contra en Shen, un personatge tot estrambòtic.

El primer combat de semifinals hi haurà un gran combat entre en Goku i en Ten, en que el deixeble de Déu, mostrarà que aquest cop és ell qui té més avantatge i passarà a la Final. I en el segon combat es sabrà qui és en realitat en Shen. És Déu que ha posseït un home normal per tal de lluitar i vèncer el nou Satanàs. Però en Cor Petit Jr aconsegueix tancar Déu en una ampolleta amb un Contra Mafuba, i així passa a la Final. Per sorpresa d'en Goku i els altres, en Cor Petit s'empassa l'ampolleta.

Finalment hi ha la final, on els dos contrincants donaran el Màxim d'ells mateixos. En el moment que les antenes d'en Cor Petit queden a la vista de tothom, el sobrenom ja no és necessari ja que tothom endevina qui és en realitat, i el terror torna entre la gent, la qual fuig. Només quedaran a l'estadi en els dos contrincants, el presentador i els amics d'en Goku. Aquest aconseguirà alliberar Déu quan en Cor Petit es fa gegant. Cop aquí i cop allà, i l'estadi quedarà fet miques. En Cor Petit Jr corregirà l'error del seu pare i fereix tant les cames com els braços d'en Goku, i seguidament li llança una forta ona d'energia demoniaca. En Cor Petit es pensa que ja ha vençut quan en Goku gràcies a la Tècnica d'Acció pels Aires impacta contra ell deixant-lo inconscient. La sort farà que en Goku quedi dins del que queda del ring de combats i en Cor Petit a fora. Així doncs finalment en Son Goku guanya el Gran Torneig de les Arts Marcials. En Goku que es bon jan donarà una oportunitat a en Cor Petit el qual diu que tornarà tard o d'hora i vencerà a en Goku. A l fi i al cap, si en Cor Petit mor, Déu també i com a conseqüència les Boles de drac desapareixerien, i també ja que en Goku no vol perdre el seu rival.

I després de tot, en Goku i la Chichi marxaran cap al Mont Frypan, però aquest es tornarà a incendiar i la parelleta faran tot el possible per apagar les flames ja que ha dins hi ha en Gyumaô amb el vestit de núvia de la mare de la Chichi. Finalment en Goku i la Chichi es casaran com Déu mana.

I així es com s'acaba l'anime de Bola de Drac, i la continuació doncs ja la sabem, passaran 5 anys en les vides d'en Goku i amics, retornant a Bola de Drac Z, el segon anime basat en el manga d'Akira Toriyama.

1 comentari:

scaramanga ha dit...

Moments preferits d'aquesta part de l'anime:

- En Krilin fent una de les millors actuacions que he vist en un Gran Torneig, arribant a tenir una remota possibilitat de vènçer en Cor Petit Jr! (Però només perquè el namec fou agafat desprevingut per prepotència, eh!)
- El cop d'en Xen a la carn d'olla d'en Iamxa.
- Els bòxers d'en Ten Xin Han.
- En Cor Petit allargant els braços.
- La Xixi jove, sense fills i amb trena, una alegria per a la vista dels otakus.
- En Son Gohan Sr. convivint amb una noia maquíssima (una semi-deesa, ni més ni menys) a l'altre barri: L'Annin, una de les moltes belleses oblidades dels farciments de Bola de Drac.
- En Goku adult doblat per una dona (Joel Mulachs) com en japonès.

I després diran que no és l'anime més gran que mai s'ha produït (i el manga n'és el triple, de gran!)-