diumenge, 29 de maig del 2011

FELICITATS!!!!

Aquesta setmana ha estat plena de celebracions.

La primera: Dimecres dia 25 de maig aquest bloc celebrava 3 anys d'existencia. Felicitats Planeta Sigarra!!!!

La segona: Divendres dia 27 de maig, un servidor, feia 26 anys. Felicitats Marc "Lupus Sigarrensis"!!!!

I la tercera, la cirereta del pastís, ahir dia 28 de maig, el FC Barcelona amb tres gols de la Santissima Trinitat: Pedro, Messi i Villa, i en general amb un gran joc del Barça, s'emportava la seva quarta Copa d'Europa, justament al renovat estadi on va aconseguir la seva primera Copa d'Europa. Sens dubte Wembley es Blaugrana. I per acabar-ho de rematar, el més bonic de la nit va ser que el Capità, en Carles Puyol, cedís l'honor de rebre i aixecar la Copa a Éric Abidal. Emotiu, em va arribar al cor!!! És que el Barça és Molt Més que un Club!!!! FELICITATS CAMPIONS!!!!


VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!

5 comentaris:

Muramasa ha dit...

Força Barça! i Felicitats!

scaramanga ha dit...

I a sobre cau la d'handbol, també. Vaig pel carrer com l'escaldat de les set bandes, pero feliç com unes castanyoles!

Muramasa ha dit...

M'hagués agradat que la USAP s'hagués classificat per la final de la Heineken Cup.

Llop Segarrenc ha dit...

No hi ha paraules per descriure el que estem vivint. I no en teniem prou amb dissabte que diumenge el Barça Borges aconsegueix la Champions d'Handbol.

Quina institució més brillant és el Barça.

I ja hagués estat rodó, com dius Muramasa, que la USAP hagués arribat i guanyat la Heineken Cup, però tot i així Perpinyà també van celebrar el gran exit del Futbol Club Barcelona.

Únic, és únic!!!! Som Grans!!!

scaramanga ha dit...

I el Sabadell tornant a Segona (4 equips catalans a la categoria de plata!), el Barça a un pas de la final de l'ACB, el Nàstic assolint la permanència, el Badalona fent camí per ser el cinquè, el Llagostera ja és a 2a B, la Montañesa de Nou Barris hi va de camí... Ha estat el gran cap de setmana de l'esport català!