dimecres, 8 de juny del 2011

Glénat rellença Ikkyu

Aquest juny de 2011 Glénat rellançarà la col·lecció completa d’Ikkyu, l’obra mestra del mangaka Hisashi Sakaguchi. Els quatre volums del manga es vendran en un pack al preu de 19,95 €.

Tot i ser aclamada per la crítica mundial i celebrada per la immesa majoria dels lectors que a ella es van acostar, Ikkyu no va aconseguir arribar a l’estatus de betseller, ni al seu país d’origen ni amb les moltes edicions que va tenir al voltant del món. L’edició en català publicada entre 2006 i 2007 per Glénat, no va aconseguir les vendes necessàries perquè la col·lecció pogués mantenir-se en les botigues i va haver de ser descatalogada. Esperem que l’atractiu preu d’aquest pack serveixi perquè aquesta fascinant obra sigui descoberta, finalment, pels molts lectors que es mereix.

Font: Glénat

6 comentaris:

Joan Navarro ha dit...

Gracies per els teus comentaris i suport. Acabo de llegir tb els dels "errors" al forum de la nostra web. Demà intervendré per tractar d'evitar-ne més. Repeteixo: Gracies!!!
Per cert que a la meva familia "les rectes de Calaf eren mítiques", quan anavem a Andorra amb el "600"...

Quim Bou ha dit...

Un gran còmic, de ben segur.
Ara bé, és dur de llegir. Jo, que no sóc gaire coneixedor de la cultura japonesa, tinc la sensació de perdre'm forces coses. Però tot i això, té algunes de les escenes més belles i contemplatives que he llegit mai en còmic. Humilment, crec que és un còmic que tot bon lector ha de tenir o haver llegit un cop, com a mínim.
Salut!

Llop Segarrenc ha dit...

Senyor Joan Navarro.

Moltes gràcies per passar-se per aquest humil bloc. Sobre tot el tema dels errors és el que he anat dient en tots els temes del fòrum. No cal que em repeteixi.

Es molta la gent que coneix Calaf per quan va a Andorra. És la ruta típica de Barcelona cap al País dels Pirineus. Amb les rectes ara s'ha de vigilar amb els radars, un després de Copons anant cap a l'A-2, i dos entre Prats i Calaf.

Moltes gràcies per tot.

----------------

Senyor Quim Bou

Doncs tal com diu es un còmic molt dens, amb moltes referencies històriques, i malgrat les notes de traducció, et perds força.
És una gran obra i satisfet de tenir-la.

Gràcies per passar-se per aquí.

scaramanga ha dit...

Missatge de Joan Navarro! Ja ets una estrella. Per altra banda, a aquest preu aquest manga és una temptació. I en català!

Gargotaire ha dit...

Menys mal que no només a em va semblar dens de nassos... hi havia moments en què he de confessar que em marejava el gruix de dades que arribava a donar (U_U)'

Llop Segarrenc ha dit...

Scaramanga:

Després de molts i molts temes meus al Fòrum de Glénat...doncs el senyor Joan Navarro ha tingut la gentilesa de passar per aquí. Però bé, això no treu que no hagin de respondre a les consultes del Fòrum, siguin de qui siguin.

----------------

Gargotaire:

Dit el dit, hi ha moments que l'has de rellegir i entendre el què.