divendres, 25 d’octubre del 2013

Novetats de Planeta DeAgostini pel XIX Saló del Manga

Per aquest aquest  XIX Saló del Manga de Barcelona que obrirà les portes del 31 d'octubre al 3 de novembre, Planeta DeAgostini Cómics com a novetats en català ens porta els volums 63 i 64 de Naruto en català, els quals ja els tenim a la venda. D'aquesta manera, amb l'intensiu que ha fet l'editorial des del passat juny (exceptuant l'agost), les edicions en català i en castellà del manga de Masashi Kishimoto queden igualades.

Ja a la venda!
Edicions en català i en castellà, igualades!
  
Naruto #63, de Masashi Kishimoto 
Col·lecció  Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

En Naruto i els seus companys esbrinen el funcionament de la tàctica de l’emmascarat! Quan en Kakashi descobreix que la tècnica en qüestió és del mateix tipus que el kamui, una sensació d’intranquil·litat l'envaeix. No se’n pot desempallegar. Enmig de la batalla, en Naruto, confiant cegament en els seus companys, llança un atac que aconsegueix destruir la màscara de l’enemic!


Naruto #64, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

Saber que l’home de la màscara és en realitat el seu antic company Obito altera visiblement en Kakashi. Tanmateix, les paraules d’en Naruto l’ajuden a sobreposar-se a l’impacte!
En Naruto i els altres es llancen a l’atac cridant: “No consentiré que matis els meus companys!!!” Malgrat tot, el Jûbi ressuscita....!