diumenge, 13 d’abril del 2014

USAP 19 d'abril: Direcció Barcelona

Dissabte que ve, la USAP es torna a desplaçar a Barcelona per jugar-hi contra el RC Toló, en un partit de la 25a jornada de lliga, essent també la penúltima de la fase regular. Contra el Toló, l'equip català ja hi va jugar també a Barcelona l'any 2011 en un parit de quarts de final de la Heineken Cup que va guanyar l'equip de Perpinyà, passant a semifinals. 


La situació d'aquesta temporada de la USAP no es gens favorable, ja que se situa a l'11a posició de 14 amb 50 punts. El primer és el Montpeller amb 70 i el segon és el Toló amb 69 punts. Per sota de la USAP,  s'hi situen el Baiona i l'Oyonnax amb 48 punts respectivament i el Biarritz amb 26. Els equips que acaben la fase regular en les posicions 13 i 14 baixen de categoria. 

A continuació detallo els partits de les últims 2 dues últimes jornades dels equips de la part baixa de la classificació, indicant-ne la posició actual entre parèntesis, havent-se completat la 24a jornada:

- Partits de la 25a jornada: USAP (11) - Toló (2), Grenoble (10) - Baiona (12), Oyonnax (13) - Tolosa (5), Biarritz (14) - Brive (9). 

- Partits de la 26a: Clarmont (3) - USAP (11), Baiona (12) - Castres (6), Brive (9) - Oyonnax (13), Bordeus (7) - Biarritz (14). 

Tant el proper partit de Barcelona contra el següent a Clarmont seran patits complicats però importants per mantenir-se a la categoria, i de cara a la setmana que ve un servidor serà present al partit per veure si l'Efecte Barcelona torna a afavorir la USAP com les dues altres ocasions. 

Ahir dissabte, gran dia del Ruby Català: Victòries de la USAP i dels Dragons Catalans    

Ahir 12 de d'abril, els dos equips de rugby de Perpinyà, la USAP (Rugby a 15) i els Dragons Catalans (Rugby a 13) van jugar els dos equips a la ciutat, treient una entrada 2x1, és a dir, amb ella els seguidors podien anar als dos partits. 

Primer va jugar els Dragons Catalans contra l'anglès Widnes Vikings, guanyant 42 a 20, en un partit 8a jornada de la Superlliga Europea. Amb la victòria, amb 4 punts se situa a la posició 12 de 14

Posteriorment va jugar la USAP justament contra un competidor directe per la permanència, l'Oyonnax. Abans del partit, la USAP 12a posició i i 46 punts, i l'Oyonnax 11a posició i 48 punts. Amb la victòria de l'equip català puja l'11a posició, i l'Oyonnax baixa a la 13a, ja que el Baiona va guanyar el seu partit.