dimecres, 25 de gener del 2023

Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 0 Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio / Foscor resplandent

Títol: Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 0 Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio / Foscor resplendent
Títol original: Jujutsu Kaisen vol. 0 Tokyo toritsu jujutsu kôtô senmon gakko (東京都立呪術高等専門学校) (とうきょうとりつじゅじゅつこうとうせんもんがっこう) / Mabushii-Yami (眩しい闇)
Autor: Gege Akutami
Traducció de: Anna Copoví Carda (Daruma SL)
Publicat per: Norma Editorial, novembre de 2022
Format: Rústic amb sobrecobertes - 11,5 x 11,75 cm - 200 pàgines - B/N 
Preu: 8 €


Havent publicat els dos primers volums de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, Norma Editorial va publicar-ne la preqüela, Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio, el passat novembre de 2022.

Per ser més exactes, Gege Akutami de l'abril al juliol de 2017 va publicar Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio a la revista Jump GIGA mensual de Shûeisa constant de quatre capítols. L'acolliment positiu que va tenir aquesta història va donar lloc a què crees Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, que es va començar a publicar el març de 2018, esdevenint la sèrie principal, comportant que l'obra original acabés esdevenint-ne la preqüela. El seu volum recopilatori es va publicar originalment el 2018. Aquest volum també rep el nom de Foscor resplendent, el nom del seu quart i darrer episodi.

Aproximadament un any abans que en Yûji Itadori esdevingui alumne de l'Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio, un altre jove peculiar n'esdevé alumne, en Yûta Okkotsu. En Yûta està maleït per esperit maleït que el turmenta i li ha complicat la vida. En realitat és l'esperit maleït d'una amiga seva de la infància que va morir per culpa d'un accident, la Rika Orimoto. A l'Insittut de Màgia tindrà com a tutor en Satoru Gojô i els seus companys seran la Maki Zen'in, en Toge Inumaki i en Panda.

De mica en mica, en Yûta anirà millorant les seves habilitats com a bruixot, però pel fet d'estar maleït per la Rika està al punt de mira de bruixots dolents, i és que la Rika Orimoto és de rang especial, el grau més poderós de malediccions, i aquests bruixots la volen posseir pels seus foscos plans.

Així doncs, l'Institut de Màgia, i en Yûta Okkotsu en primer pla, estaran en perill. Serà capaç el jove de fer front a l'amenaça que s'aproxima? I podrà purificar la maledicció que el maleeix?

 

En Satoru Gojô se'ns presenta al primer volum, i els tres companys d'en Yûta Okkotsu apareixen al segon volum. Per tant, ja que Jujutsu Kaisen ha acabat sent la sèrie principal, té tot el sentit que publicació de la preqüela s'hagi publicat després del segon volum. A més també podem deduir el perquè del títol de la sèrie.

Fins avui en dia, Norma Editorial ha publicat aquesta preqüela i els tres primers volums de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, el tercer sent novetat d'aquest gener, i pel febrer s'espera la sortida del quart volum.


No us perdeu pas, l'obra amb què es va donar conèixer l'Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio, i que va acabar esdevenint la preqüela de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica.