dimecres, 31 de juliol del 2024

Bad Swing

Títol: Bad Swing
Autor: Carles Roman
Publicat per: Còmics Roman, abril de 2024
Format: Rústic, cosit - 64 pàgines - 21 x 29,7 cm - B/N
Preu: 15 €





 
 
 
 
 
En Carles Roman, l'autor de Drac Català i de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries, ens ha presentat un nou projecte enguany anomenat Bad Swing, una obra que consta de còmic i curtmetratge destinada a un públic més adult i amb una temàtica un pèl més fosca, amb la qual estrena la línia Trama Negra.

L'Archibald Storm, és un exassessor financer dels grans bancs de la City de Londres feliçment retirat i acomodat en un xalet a primera línia de mar a la Costa Brava. Un matí qualsevol surt de casa amb el seu descapotable esportiu d'alta gamma cap a gaudir d'una de les coses senzilles d'aquesta etapa de la seva vida: se'n va cap al club de golf, i en arribar-hi es troba amb un contratemps inesperat: el club està tancat.

Lluny de resignar-se i tornar a casa, havent estat sempre un guanyador, el durà a prendre un seguit de decisions per aconseguir el seu objectiu: gaudir del seu matí tot jugant a golf. Però, ves per on, el que no s'esperava és que hi hauria un gir de guió molt més inesperat que el que prèviament s'havia trobat al club, i tot es reconduirà en una imprevista intriga criminal.

Com he dit al primer paràgraf, el projecte consta de còmic i curtmetratge, on cada mitjà narratiu adopta el seu propi llenguatge, recreant la trama a la seva manera. Així no estem parlant, que un sigui l'adaptació de l'altre.

Havent llegit doncs el còmic, el qual podeu fullejar aquí, l'interès és veure el curtmetratge, el qual havent vist el tràiler, ja he vist alguna diferència, amb el seu sentit, sent mitjans diferents.

Amb Bad Swing, en Carles Roman s'estrena amb una nova narrativa molt diferent del que havíem vist en els seus títols anteriors, amb un estil atractiu des del primer text i amb una història que gaudirem i ens sorprendrà.  A veure què ens depararà en un futur aquesta acabada de néixer línia Trama Negra.