dimarts, 28 d’abril del 2009

Cinturó Negre un exit de vendes a Catalunya

Tot feia pensar que l'edició catalana de Yawara! obtindria una càlida recepció, no només es tracta d'una obra antiga de l'ara conegut Naoki Urasawa , sino que la seva adaptació a l'anime emesa per TVC, van popularitzar-la enormement i deixant un bon record a moltissimes persones.
A només uns dies després del llançament de Cinturó Negre (Yawara!), Glénat pot ja avançar que es tracta d'un dels mangas més exitosos de l'any. Les llibreries han comunicat l'entusiasta recepció de Cinturó Negre per part dels aficionats, que s'han llançat per obtenir la primera entrega de les aventures de la judoka Ginger Inokuma.
La tirada i difusió a Catalunya de Cinturó Negre es equivalent a la d'un títol convencional per tot l'Estat Espanyol! Per això estem molt agraïts a tots els fans de Cinturó Negre, que amb aquesta calorosa acollida ens obrirà la possibilitat de publicar altres títols de manga i còmic en català.
Font: Glénat

6 comentaris:

Muramasa ha dit...

Només un breu comentari.

"A només uns dies desprès"

desprès = generós
després = adverbi de temps

I perquè en quedi constància, "Jo he donat el meu suport comprant el primer número."

Llop Segarrenc ha dit...

Primer: Gràcies per la correcció
Segon: No sabia que "Desprès" fos sinonim de "Generós". Mai es tard per aprendre.

Salutacions

Pennywise ha dit...

Pues ya podían sacarla mensualmente que van a tardar 4 años y pico en terminarla. Yo creo que la leeré de prestado, no hay sitio en mi estantería.
PD: Nunca había escuchado a nadie decir "desprès", quiere decir desprendido ¿no? Entre castellano, catalán e inglés al final no sé ni que hablo xD

scaramanga ha dit...

A mi ja no m'interessava d'entrada (més que res pels motus exposats pel Penny), però m'alegro que l'acollida a una obra en la nostra llengua sigui un èxit. Espero que la futura edició de Dr. Slump a càrrec de Planeta, que han promès treure en català, també ho sigui.

Llop Segarrenc ha dit...

Jo confio, tinc l'esperança que amb el temps, any enllà, canviin la periodicitat a mensual.
En tot cas l'exit en opinió meva hi han hagut 3 factors en el seu éxit:
- La seva emissió pels canals de TVC. Què es el meu cas.
- Pel fet de ser de Naoki Urasawa.
- La gent que és judoka, s'ha llançat a adquirir-lo.

Ara es qüestió que amb els proxims volums continui així. Potser baixi, però es vagi mantenint.

Muramasa ha dit...

És normal que el primer vengui molt ja que és la novetat i tal; a partir d'ara la gent ja no tindrà pressa en anar-la a comprar, i la farà al seu ritme, perquè és una sèrie llargueta.