dilluns, 27 de juliol del 2009

Ramon Llull: Glénat a l'Agost.

Continuant amb còmics basats en personatges històrics, aquest cop Glénat després de Serrallonga, ens presenta l'obra Ramon Llull, la controvèrsia jueva d'Eduard Torrents.
Japanzone.cat ja en va fer ressò quan va entrevistar Glénat pel Saló del Còmic 2009.

Aquesta n'és la sinposis:

Barcelona, any 1263. El frare Adalbert de Bugia apareix mort a l'scriptorium del convent de Santa Caterina en estranyes circumstàncies. La Inquisició declara culpable de l'assassinat a un vell rabí, en Benveniste Aymat. Però és realment l'ancià jueu l'autor del crim?. Abans de morir ajusticiat a la foguera, el rabí aconsegueix fer-li arribar una carta al seu antic deixeble, el noble Ramon Llull. Armat de la seva excepcional intel·ligència, el jove Llull es llença cap a una investigació complexa, obscura, perillosa... Una investigació amb sorprenents ramificacions, que el portarà a qüestionar-se la seva existència, que el farà conèixer l'amor i la derrota, que l'endinsarà en el món de la mística, de la càbala i de l'alquímia, que el portarà a esdevenir el personatge més fabulós del seu temps.

El còmic, que pertany a la col·lecció Traços, consta de 80 pagines a Color i valdrà 19,95€, i és una novetat del mes d'agost.

Fitxa a Glénat.cat

2 comentaris:

Joan ha dit...

M'agrada molt veure com Glénat continua apostant clarament pel còmic en català.

La veritat és que no sé si guanyen molt, poc o gens, però el que no crec és que perdin calers, que si no ja haurien parat el tema.


A veure doncs si les altres editorials comencen a pendre nota...

scaramanga ha dit...

Quina gran manera d'acostar els clàssics de la nostra llengua a la
joventut i d'encoratjar el talent comiquer local! No sempre podíem viure de Cavall Fort i Tretzevents

+1 al que suggereix Joan. Norma semblava que si llençava però no s'ha acabat d'atrevir (últimament només han tret Eric Castel), i Planeta ha fet un pas enrera amb Shin Chan i Dr.Slump. No sóc dels que es tallen les venes per no poder comprar el Dr. Slump en la meva llengua, però es podien haver enrotllat una mica, no se.