dilluns, 3 d’agost del 2009

Makoto Raiku per tot arreu

El conegut autor de Zatch Bell!, Makoto Raiku, celebrarà una espècie de festival de 244 pàgines publicant 4 oneshots i començant un nou manga.

La primera de les històries curtes d'aquest especial es publicarà a la Monthly Shônen Magazine de Kodansha. El seu nom serà Aozora i serà en el número 10 (7 de setembre) en el que apareixerà.

Continuarà amb un oneshot anomenat Dôbutsu no Kuni en el número 41 (9 de setembre) de la Weekly Shônen Magazine de Kodansha. Aquest oneshot serà l'episodi pilot de la sèrie que començarà en el primer número (12 de setembre) de l'encara per estrenar Bessatsu Shônen Magazine. El títol del manga serà el mateix tant per al oneshot com per al manga que es serialitzarà.

El següent oneshot serà en la revista Young King Ours de Shônen Gahosha. Sortirà en el número 11 (30 de setembre) i amb el títol de Oyaju Rider, sent aquest el primer treball seinen de l'autor.

I acabarà en la Jump SQ de Shueisha amb Classroom en el número 11 (4 d'octubre) de la revista.

Això és una mostra que l'autor abandona definitivament l'editorial Shogakukan i que es passa a l'editorial rival, Kodansha, per a serializar la seva nova obra.

Font: HdS