dimecres, 27 de gener del 2010

DB Pack 2: La Saga de l'Exercit de la Red Ribbon 1ª Part

Des d'avui dimecres 27 de gener ja tenim a la venda el segon Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta dels episodis corresponents a la Primera Part de la Saga de l'Exercit de la Red Ribbon, més conegut en català com l'Exercit de la Cinta Vermella.

Aquest Pack consta de 5 DVD repartits en 3 caixes slim, havent-hi els episodis compresos entre l'29 al 48, doncs en total 20 episodis.

En aquesta primera part de la Saga de l'Exercit de la Red Ribbon, en Son Goku, després de quedar finalista al 21è Gran Torneig de les Arts Marcials, iniciarà un viatge per buscar la Sushinchu, la Bola de drac de 4 estrelles que li va deixar el seu avi Son Gohan. Però pel camí es trobara algú altre que està buscant les boles de drac, ni més ni menys, que l'Exercit de la Red Ribbon. En els primers episodis, que son per omplir, es tornarà a trobar en Pilaf i companyia, però seguidament ja es trobarà cara a cara amb el primer membre de la Red Ribbon, el Coronel Silver. Després anirà a parar a la Vila Jingle, on el seu alcalde ha estat segrestat pel General White, el qual controla la zona gràcies a la Muscle Tower, on en Goku haurà de superar els diferents pisos. Després d'alliberar l'alcalde i els vilatans, en Goku anirà a la Capital de l'Oest, on es retrobarà amb la Bulma i els altres, per tal que la seva amiga li arregli el Radar del Drac. I ja finalment, en Goku continuarà la recerca de les boles drac amb la Bulma, trobant-se amb el temible i resistent General Blue.

S'espera que en total hi hagin 7 Packs, que sortiran de manera mensual. Els noms dels Packs a partir del 5 inclòs no es tan confirmats.
  • Pack 3: La Saga de l'Exercit de la Red Ribbon 2ª Part - 24 de Febrer 2010
  • Pack 4: La Saga del Palau de la Baba la Vident - Març 2010
  • Pack 5: La Saga del 22è Torneig de les Arts Marcials - Abril 2010
  • Pack 6: La Saga d'en Piccolo Daimaô - Maig 2010
  • Pack 7: La Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials - Juny 2010

4 comentaris:

scaramanga ha dit...

En aquests DVDs hi ha una de les parts de l'anime que és més incoherent respecte del manga, i demostra que Toriyama no seguia el farciment. Endevineu quina és, companys boladedraquians (quant de temps sense veure enlloc aquesta paraulota)?

Moroboshi ha dit...

Que Toriyama no seguia el farciment? No ho havia de fer, era a l'inrevés, primera anava el manga.

Per cert, és la part de Bola de Drac que menys m'agrada, la vaig trobar massa poc "boladedraquiana" (XD), un nen contra un exèrcit... no sé, a mi m'agraden els tornejos i els combats contra rivals molt forts, però la saga de la Cinta Vermella em va semblar massa com de videojoc, i això que m'encanten els videojocs (i tinc un bloc sobre el tema, 3 botons i start). Però no sé... la saga m'avorreix una mica. Ara, és una opinió.

La millor part, per a mi, com es pot deduir... és el torneig de la Baba la Vident!

Llop Segarrenc ha dit...

Doncs a mi aquesta Saga em va agradar, veiem el primer androide del Dr. Gero, el Nº8 (encara que no ho sabrem fins molt més endavant, i a una portada de capitol del manga). En Toriyama fa un encreuament amb Dr. Slump.

Certament la part que s'assembla més a un videojoc es la Muscle Tower, en Goku pujant de pis en pis derrotant els enemics fins arribar al pis superior i derrotar l'enemic final. Igualet igualet als tipics videojocs de superar les fases.

scaramanga ha dit...

Es clar que sí que va després. Crec que no m'he expressat bé. Vull dir que Tori no seguia l'anime. Ell anava fent el manga sense seguir el que afegiren els a l'anime per fer més temps, i així, en nissagues posteriors, es van veien contradiccions en l'anime degut a que havien afegit massa la que ja vèiem en el manga.