dimecres, 20 de gener del 2010

Kinnikuman #37: 22 anys després

22 anys després que sortís a la venda el volum # 36 del conegut shônen de Yudetamago, Kinnikuman (Musculman) tindrà al mercat un nou volum, el volum #37, volum que conclourà la sèrie. El dia escollit per posar a la venda aquest tom serà el 29 de gener, al Kinnikuman Day (Dia Musculman). A més, els autors signaran exemplars aquell mateix dia a Shinjuku.

Aquest volum ésta compost de multitud d'one-shots basats en la història principal, fent d'enllaç entre Kinnikuman, que és la manga original, i Kinnikuman Nisei (Musculman Segona Generació), la continuació que Yudetamago ha estat editant a la V-Jump dues dècades després.

Kinnikuman, va començar a editar-se l'any 1979 a la popular Shônen Jump de Shueisha, recopilats en un total de 36 volums (ara 37). Kinnikuman Nisei, que va començar l'any 1998, va ser publicada a la V-Jump i en la Weekly Playboy, recopilats en un total de 29 volums i fent que aquesta obra en total consti de més de 60 toms, concretament 66. A més d'això, Yudetamago juntament amb Masashi Ogawa estan treballant des de 2008 a la Ultra Jump Egg en la versió femenina de Kinnikuman: Kinnikuman Lady.

Glénat ha editat el primer manga Kinnikuman, en 18 toms dobles (sense comptar, òbviament, amb el material publicat al Japó en aquest tom # 37) només en català i amb el títol Musculman, tal com es coneix el seu anime en català.

Font: Mision Tokyo

5 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Jo també vaig fer-ne referència al meu bloc, a Cementiri de Pneumàtics. Però com tu dius, són one-shots, no crec que concloguin la sèrie original, una de les meves preferides, per cert, sinó que expliquen les coses que han passat entre la primera i la segona, situada anys després. Però em temo que no la publicaran en català...

Llop Segarrenc ha dit...

Certament ho vaig consultar a Glénat a través del seu fórum, i no tenen prevista la seva publicació, però agraeixen la informació.

scaramanga ha dit...

Gràcies per la info. Per desgràcia, no crec que aquest volum surti per aquí, i es que cal entendre que les editorilas no són ONGs per a frikis (cosa que sembla pensar molta gent). Potser algú publica scanlations. Com dirien els Mojinos:

"Disen que la esperansa es lo ultimo [sic] que se pierde...[Y por eso vorvemo a cantarle a Freshené]"

Moroboshi ha dit...

I ara que diuen que Musculman va vendre "sorprenentment bé", tampoc no deuen tenir intenció de publicar ja no Kinnikuman Nisei, sinó ni tan sols els volums nous de la sèrie clàssica, oi? :(

Llop Segarrenc ha dit...

Moroboshi:

Potser tard o d'hora arriba el cas, ara el més segur es que volen consolidar-se, o sigui, deixar enrere els daltabaixos i estabilitzar-se.