dilluns, 17 de maig del 2010

FARSCAPE 2ª Temporada

Després de destruir al base Gammak de l'Scorpius, els tripulants de la Moya es retroben, però tindran una desagradable noticia, en Talyn, fill de la Moya, decideix que el Capità Bialar Crais sigui el seu company de viatge. Així comença la segona temporada de Farscape, amb la persecució de l'Scorpius envers en John Crichton.
Les aventures continuaran per el Territoris Inexplorats, i seran 3 els esdeveniments a remarcar:

1. Per què l'Scorpius es pacificador si no té aparença sebaciana?
Això se'ns explicarà a mitjans de temporada amb l'aparició dels Rascats. Resulta ser doncs que l'Scorpius es un hibrid de pare rascat i mare sebaciana.El nom original anglès d'aquesta especie es Scarran. Dedueixo que aquest terme prové del verb "To Scar", és a dir, "cicatritzar". Per altra banda "Rascat" es participi de "Rascar", i així doncs podem assimilar aquests dos termes.

2. Serà també a mitjans de temporada, que sabrem que li va fer l'Scorpius a en Crichton a la Cadira Aurora. Li va implantar un xip, clon neural, una consciencia d'ell mateix al cervell de l'humà per tal que li extraigui tota la informació oculta dels forats de cuc. Més endavant el coneixerem com a Harvey.

3. I ja finalment a finals de temporada amb la reaparició de l'Stark, en Ka D'Argo tindrà noticies del seu fill, en Ka Jothee, que com sabem de la primera temporada és un hibrid de luxà i sebaciana. Seran moltes les dificultats que tindran els nostres amics per tal de salvar-lo dels adversos esdeveniments.

La temporada acaba amb un gran final i intrigant de cara a la tercera temporada deixant el nostre protagonista en una situació no gaire comode.



Fonts: Mecansocrit, Jim Henson Company i Farscape Wiki