divendres, 7 de maig del 2010

Barcelona Low Cost

Títol original: Barcelona Low Cost
Autors: Aníbal Mendoza (guió) i Martín Tognola (Dibuix)
Publicat per: Ediciones Glénat, maig 2010.
Format: Cartoné, 56 pàgines, Color
Preu: 12€

Portant casi 7 anys vivint a Barcelona, bé, més exactament fent vida d'estudiant, és a dir, caps de setmana i vacances cap a caseta, em va cridar l'atenció de Barcelona Low Cost, obra d'Aníbal Mendoza, el guionista, i Martín Tognola, el dibuixant. Els dos, argentins de naixement, van aterrar a la capital catalana al 2005 i 1999 respectivament.

I que explica Barcelona Low Cost?

Doncs de les vivències de 3 companys de pis. Ell són en Santi, la Bea i en Durruti.Comparteixen pis al barri del Raval, lluny del decorat de la marca "txupi guai" Barcelona que ens volen vendre i intentant viure com poden amb feines informals i coneixent nova gent que els portarà a trobar l'amor en la gent menys pensada. Certament es fàcil que et puguis sentir reflectit en alguna dels personatges o situacions que la història ens dóna.

Barcelona Low Cost és guanyadora del 3er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, castellà i català, per Ediciones Glénat.

1 comentari:

Muramasa ha dit...

Em crida bastant l'atenció.