dimarts, 13 de novembre del 2012

La nova pel·lícula de Dragon Ball Z és dirà Battle of Gods

Ja fa temps que se sap que de cara l'any, per ser més exactes, el 30 de març s'estrenarà una nova pel·lícula de Dragon Ball Z. Se sabia que aquesta tindria lloc entre els capítols 517 i 518 del manga, és a dir, en un moment dels deu anys que passen entre el final de la batalla del Monstre Boo i de l'epíleg amb l'aparició de la Pan i de l'Oob. Per tornar a ser exactes el salt temporal és dona dins del propi  capítol 517, les seves dues últimes pàgines ja són de deu anys després.
Per altra banda també se sap que el propi Akira Toriyama està involucrat profundament involucrat en el guió, però bé ja sabem que el mestre no té gaire bona memòria .

Bé, dit això, aquesta setmana finalment ha sortit un cartell, una imatge promocional d'aquesta pel·lícula, ara ja sabent el títol que tindrà: Battle of Gods (Batalla de déus), els kanjis signifiquen "Kami to Kami", Déu i Déu. A partit d'aquí tot indica que tindrà relació amb déus. Quina mena de déus?
Mirant la imatge veiem en Goku lluitant amb cert individu d'aspecte felí vestit amb robes típiques de l'Egipte del faraons. Tot i que aquest país no existeix al Món de Bola de drac, clarament n'és una influencia.

A més a més, entre ells dos hi ha una figura molt semblant als Kaiô Shins. Així doncs es possible que s'aprofundeixi en ells. 

Fins aquí tot bé, ara bé el que ja comença a molestar una mica són les vestimentes: 
En Goku porta el kanji "Go" que ni a la Saga d'en Cell ni la d'en Boo portava, i a més també hi ha en Vegeta que porta l'armadura que a la Saga d'en Boo tampoc va utilitzar. 

Ara bé, això encara pot passar, però el que si que ja emprenya i de debò és per que collons en Gohan està transformat en Supersaiyà. Recordo que l'Antic Kaiô Shin va extreure més enllà dels límits tota la força amagada d'en Gohan. Un cop acabat el ritual màgic de desbloqueig, en Gohan li pregunta com es fa per esdevenir aquest guerrer tant fort, per començar a utilitzar el poder alliberat, quina n'és la clau, i el Kaiô Shin respon que el que ha de fer es fer el mateix que si és volgués transformar en Suypersaiyà. I fent-ho així, en Gohan accedeix a un grandiós potencial sense haver de recórrer a cap tipus de transformació. Ja no és que les transformacions de Supersaiyà ja no li serveixin de res, és que simplement ja no s'hi pot transformar. 

Algú pot pensar "oh és que si no se li rebaixa el poder, els altres és com si no hi fossin". És molt i molt fàcil de resoldre això, a en Gohan li agradat mai lluitar? No, sempre ho ha fet obligat en major o menor grau. És més ni té motivació per entrenar-se regularment com li passa als 7 anys entre en Cell i en Boo. Ell des de ben petit que vol ser un estudiós "un premi Nobel", a partir d'aquí s'adequa el guió per tal que estigui fent un coi d'examen superimportant o en unes conferencies de neurologia, o jo que sé, i feina feta. 

Ara bé també també hi hauria una explicació si un dels Déus aquests li fa quelcom especial tornant-li a bloquejar el poder, cosa que ho lligaria amb el Gohan de DBGT. Bé ja és veurà. 

Per altra banda també s'ha confirmat que en Pilaf, la Mai i en Shu també hi sortiran, i al cartell sii us hi fixeu, a la part inferior esquerra, als peus d'en Goten hi han incrustades les seves cares. 

A mesura que vagi passant el temps ja n'anirem coneixent més detalls. 

4 comentaris:

Muramasa ha dit...

Jo li trobo cara de conill.

PD: A veure si deixen morir la sèrie dignament.

Moroboshi ha dit...

Tens raó, en Toriyama no és que tingui gaire memòria, però estaria bé que algú l'anés dirigint i s'ocupés que no hi hagués ni la més mínima incongruència.

En fi, esperem que com a mínim sigui divertida, perquè aquella OVA de 2008 on sortia el germà d'en Vegeta (WTF?) també tenia guió del mestre Toriyama o, si més no, hi va participar activament (o això es va dir).

Pel que fa al que comentes d'en Son Gohan, em sembla recordar que lluitant contra en Bu es va penedir de no transformar-se en superguerrer, va reconèixer la seva prepotència en intentar-ho en estat normal (tot i potenciat pels déus), però ara no t'ho puc assegurar i si de cas s'hauria de comprovar als còmics.

Llop Segarrenc ha dit...

Moroboshi:

Això que comentes d'en Gohan, al manga no n'hi diu res.

scaramanga ha dit...

Per mi més que un gat és un chihuahua.

Se suposa que això és oficial mentre que GT ja no ho es, m'equivoco? M'han dit que Torighama ha desautoritzat GT i tal...

La Vídel i la Bulma tan guapes com sempre. Sóc més Moroboshi que el propi Moroboshi, jo, per algo la tina a ELLA i no a ELL a l'avatar XD