divendres, 5 d’abril del 2013

El segon volum del còmic de Joc de trons novetat pel Saló del Còmic

Si els seguidors de Cançó de gel i foc estem d’enhorabona per l'estrena de la tercera temporada de la seva adaptació televisiva Game of Thrones, encara ho continuarem estant ja que Grup 62 de cara aquest Saló del Còmic ha treta la venda el segon volum del còmic de Joc de trons. D'adaptació en adaptació, tot mostrant l'èxit de l'obra de George R. R. Martin.
Grup 62 va treure l'any passat, el primer volum sota el segell editorial d'Estrella Polar, però per aquest segon ho fa sota el segell de Fanbooks, ja que sota aquest nou segell s'hi publicaran obres de caire juvenil-adult, siguin novel·les o còmics. Això sí, es manté la col·lecció Comic Books sota la qual és publiquen els còmics del grup editorial.

Joc de trons II, de George R.R. Martin, Daniel Abraham (adaptació) i Tommy Patterson (dibuix)
Tapa dura, 16.8 x 25.7 cm,  176 pàgines, color
14,95€ 


En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de encadenar-se el conflicte. El fred s'acosta, i en les estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals esperen rere el Mur que protegeix el reialme. La tensió està creixent a Port Reial per les investigacions sobre la mort de Jon Arryn, mentre arriben notícies del sud sobre el matrimoni de Daenerys Targaryen amb un senyor dels Dothrakis.

  • Ara, el còmic de la sèrie original d'HBO.
  • Estrena de la tercera temporada de la sèrie a televisió.
  • La història èpica de més èxit dels últims temps.
  • Als Estats Units s'han venut més de quatre milions d'exemplars de la novel·la, que ha estat traduïda a més de 18 idiomes.
  • La sèrie d'HBO emesa pel Canal + està sent un rotund èxit televisiu.
  • El fenomen Joc de trons té milers de seguidors arreu del món.

A més per una imatge que Fanbooks va posar al seu facebook, sembla indicar que en aquest segon volum s'inclourà les portades dels números individuals. L'edició d'aquest segon serà més complerta que la del primer volum.

En la imatge, la pàgina de l'esquerra correspon la portada del número 11.

JA A LA VENDA!