dimecres, 27 de novembre del 2013

El Món Perdut. 2a Temporada

A principis del segle XX, un grup d'exploradors busca un món prehistòric. Els motiven l'ambició, els interessos ocults i les ansies d'aventura, i de descobrir una història extraordinària. Acompanyats per una bellesa indòmita. Perduts en una terra desconeguda i salvatge. Cada dia és una lluita desesperada per sortir ... del Món Perdut. 


Aquest és el text que es menciona a l'opening en català de la segona temporada de El Món Perdut. Sèrie basada lliurement en el llibre homònim de sir Arthur Conan Doyle

En l'últim episodi de la primera temporada, els esdeveniments van comportar que al final les dues dones fossin separades dels quatre homes, veient-los caure a un riu al fons d'un congost. En el primer episodis d'aquesta segona temporada (octubre 2000 - maig 2001), sabem que d'aquests quatre, un no ha sobreviscut, sense trobar-ne el cos. El professor Arthur Summerlee deixava l'expedició Challanger. Així doncs els 5 restants: en Challanger, en Roxton, la Marguerite, en Malone i la Veronica, s'hauran d'enfrontar a noves aventures i perills del Món Perdut, sempre amb l'objectiu de trobar un camí que els porti fora del Món Perdut.

A llarg d'aquesta temporada, es creuaran amb amazones, turistes de finals del segle XX que han fet un viatge pel temps accidentalment, dracs que escupen foc, perillosos esquelets que es mouen, un gegant, una planta gegant carnívora, criatures de les profunditats terrestres, extraterrestres, pirates i homes-llop, entre d'altres fenòmens i coses estranyes que hi ha en el cul-de-sac que és l'Altiplà.

El penúltim episodi de la temporada serà un homenatge al professor Summerlee. En l'últim, els nostres herois es queden sorpresos en veure un dirigible de la Marina Britànica volant a baixa altura sobre l'Altiplà. Però quan troben el seu pilot, el capità Askwith, els nostre amics hi aniran desconfiant, tot i així el necessiten per fer volar el dirigible per fer volar la nau i així sortir de l'Altiplà. Quan el dirigible ja està a punt, l'Askwith es mostra tal com és obligant els cinc a volar amb ell enmig d'una tempesta. Malgrat la situació, la lluita comença entre els cinc i l'Askwith. Aquest i en Malone, en el transcurs del forceig cauen daltabaix agafats d'un paracaigudes no obert. Els altres quatre, en Challanger, en Roxton, la Marguerite i la Veronica intenten redreçar el dirigible i fer que aquest guanyi altura però no poden i xoquen contra un penya-segat, explotant la nau. Així acaba aquesta segona temporada. El que hagi passat als nostres 5 amics i al capità Askwith es coneixerà al primer episodi de la tercera i última temporada de El Món Perdut